112-nieuws: vrouw belandt in sloot • politie zoekt naar doorrijder - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: vrouw belandt in sloot • politie zoekt naar doorrijder

26 november 2021 om 07:24 • Aangepast 6 december 2021 om 14:54
nl
In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Hoofdpunten:

  • Politiehelikopter zoekt naar doorrijder in Breda.
  • Zwaargewonde man gevonden bij Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.
  • A16 dicht na ongeval met autotransport

Liveblog

23.00

We sluiten dit liveblog

18.00

Vrouw belandt met auto in de sloot bij Helenaveen

Een vrouw is vrijdagmiddag met haar auto in de sloot beland aan de Lage Brugweg in Helenaveen. De vrouw moest in de auto blijven zitten in afwachting van de ambulance. Ze was wel aanspreekbaar, zegt een aanwezige fotograaf. Ze is door de brandweer bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
17.29

A16 dicht na ongeval met autotransport

De A16 tussen Antwerpen en Rotterdam ging vrijdagmiddag dicht na een ongeluk tussen twee vrachtwagens bij knooppunt Galder. Een van de vrachtwagens vervoerde auto's. Een bestelbusje is deels losgeraakt en staat op de weg.

Volgens een fotograaf ter plaatse raakte één chauffeur gewond. De chauffeur van de andere vrachtwagen kwam met de schrik vrij. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar die kon wegens omstandigheden niet landen.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
16.17

Politiehelikopter zoekt naar doorrijder

Na een botsing tussen twee auto's in Breda vrijdagmiddag is een van de twee wagens doorgereden. Een inzittende van de wagen die achterbleef raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie in Breda was vrijdagmiddag nog naar de auto op zoek, onder meer met een politiehelikopter. Het is onduidelijk of de auto gevonden is. Het zou gaan om een auto met een Belgisch kenteken.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
13.44

Botsing in Eindhoven voor ingang van DAF

Op de kruising voor de ingang van het hoofdkantoor van DAF Trucks in Eindhoven zijn twee auto’s op elkaar gebotst vrijdagmiddag. Een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een boom. Uiteindelijk moesten twee mensen naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Volgens een aanwezige agent verleende een van de voertuigen geen voorrang.

Wachten op privacy instellingen...
11.08

Dode (75) bij bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval aan de Molenstraat in Loosbroek is een 75-jarige man uit Polen overleden. Dat meldt de politie op Twitter. "De arbeidsinspectie neemt het onderzoek over. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe", aldus de politie.

10.11

Brand in zorgcentrum in Brabantse Wijk en Aalburg

Een kleine brand in een zorgcentrum in Wijk en Aalburg is inmiddels weer onder controle. De brandweer was er al snel achter dat het een brandje betrof in het rookkanaal op de derde etage.

Een aantal bewoners zijn geëvacueerd. Er was sprake van veel rook. Aan mensen in de omgeving werd gevraagd hulpverleners de ruimte te geven zodat zij hun werk konden doen.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
07.00

Zwaargewonde man gevonden bij Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Bij de ingang van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is vrijdagochtend een zwaargewonde man gevonden. Dat laat de politie weten. De politie heeft de omgeving van de hoofdingang afgezet en doet onderzoek. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision
06.30

PSV-supporters dringen stadion binnen

Een groep PSV-supporters is donderdagavond tijdens de wedstrijd van PSV tegen Sturm Graz het stadion binnengedrongen. De groep stond tijdens de wedstrijd buiten het stadion om vuurwerk af te steken. Door een hekwerk te forceren kwamen de supporters in het stadion. De Mobiele Eenheid greep daarop in. Er zijn vier supporters aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
01.00

Gewonde bij steekpartij in het azc in Budel

In het azc in Budel is een bewoner gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, zo meldde de politie iets na tien uur donderdagavond. Er zijn twee verdachten, ook bewoners van het azc aan de Randweg-Noord, aangehouden. Het slachtoffer was stabiel en aanspreekbaar toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Terwijl de hulpverleners bezig waren met het slachtoffer van de steekpartij liep een andere bewoner van het azc brandwonden op door heet water. Ook viel een derde bewoner flauw. "Misschien van de spanning", aldus een politiewoordvoerder. Er is geen verband tussen de drie gebeurtenissen, zo laat de politie weten. Ook de bewoner die brandwonden opliep, is naar het ziekenhuis gebracht. De derde bewoner is in het azc zelf nagekeken.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels.
Foto: Rico Vogels.
00.30

Kinderen gewond na explosie in huis

Bij een explosie in een huis aan de Irislaan in Leende zijn twee kinderen gewond geraakt. Beide kinderen konden zelf naar de ambulance lopen, maar zijn wel met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de explosie is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone