Woningovervallers slaan op de vlucht en worden opgepakt na ongeval - Omroep Brabant

Woningovervallers slaan op de vlucht en worden opgepakt na ongeval

27 november 2021 om 17:00 • Aangepast 29 november 2021 om 10:44
nl
De politie heeft twee Rotterdammers zaterdagmiddag na een achtervolging van Breda naar Dordrecht in de boeien geslagen. Ze worden verdacht van een gewapende overval op een 29-jarige man. Het slachtoffer werd in zijn huis in de Petegemstraat in Breda beroofd. Hij raakte niet gewond.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door
Frits van Otterdijk

Rond kwart over vier zaterdagmiddag werd alarm geslagen bij de meldkamer dat in de Petegemstraat een huis werd overvallen. Toegesnelde agenten zagen de overvallers vluchten in een Volkswagen Golf. Een politie-eenheid op de snelweg kreeg de vluchtauto net na de Moerdijkbrug in de gaten.

Na een achtervolging via de A16 en de N3, volgde op de Copernicusweg in Dordrecht een aanrijding tussen de vluchtauto en een andere wagen. Het ongeval zorgde voor een flinke ravage waarna nog een derde auto schade opliep.

Agenten hielden direct na de botsing de twee mannen van de vluchtende auto aan. Het ging om twee inwoners van Rotterdam van 26 en 32 jaar. Alle betrokkenen van het ongeval zijn door ambulancemedewerkers onderzocht. De politie was tot acht uur 's avonds bezig met onderzoek op de plek van het ongeval.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone