112-nieuws: automobilist ramt boom in Uden • drugsvangst in Waalwijk - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: automobilist ramt boom in Uden • drugsvangst in Waalwijk

28 november 2021 om 06:00 • Aangepast 6 december 2021 om 15:14
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Bromfietser komt om het leven bij ongeluk in Werkendam.
  • Een automobilist raakte zwaargewond nadat hij een boom ramde in Uden,
  • Fietser aangereden door automobilist in Wouwse Plantage.
  • Twee gewonden na botsing in Hooge Mierde.

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten

21.15

Automobilist ramt boom in uden

Bij een ongeval op de Rondweg in Uden is een automobilist zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De bestuurder ramde door onbekende oorzaak een boom en werd onder begeleiding van een traumateam naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

14.50

Drugs en geld in beslag genomen

De politie heeft zaterdag in een auto in Waalwijk een, zegt ze, behoorlijke hoeveelheid drugs gevonden. Het ging om onder meer cocaïne en XTC. De drugs werden in beslag genomen, net als contant geld dat er werd aangetroffen. De vondst werd rond vijf uur ’s middags gedaan bij het controleren van een vermoedelijke drugsdealer in de Rossinistraat. De auto waarin hij zat, is weggetakeld. De man zit vast voor onderzoek.

Een deel van de buit (foto: Facebook politie Waalwijk).
Een deel van de buit (foto: Facebook politie Waalwijk).
14.00

Dikke rookwolken door brand in Hedel

In een oud bedrijfsgebouw aan de Molendijk in Hedel, net boven Den Bosch, woedt een zeer grote brand. Het vuur brak rond half twee zondagmiddag uit door onbekende oorzaak, vermoedelijk in een voormalige kippenslachterij. Dikke zwarte rookwolken trekken over de omgeving.

Dikke rookwolken door de brand in Hedel (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Dikke rookwolken door de brand in Hedel (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Wachten op privacy instellingen...
13.30

Inbreker opgesloten in bedrijfsbus

Een 40-jarige Tilburger die inbrak in een bedrijfsbus aan de Pastoor Schutjesstraat in Tilburg kwam dit duur te staan. Toen hij in de bus stond, deden twee mannen die hem betrapten namelijk de deur van de bus dicht en hielden die dicht. "Smeken en proberen deze open te breken, hielp niet", laat een agent weten. De 40-jarige Tilburger is aangehouden.

13.07

Bromfietser komt om het leven bij ongeluk in Werkendam

Bij een ongeluk op de Sasdijk in Werkendam is zaterdagnacht een 19-jarige bromfietser uit Werkendam om het leven gekomen. Dat maakte de politie zondagmiddag bekend. Er zou geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken zijn geweest.

12.58

Fietser aangereden door automobilist in Wouwse Plantage

Een 17-jarige fietser is zaterdagnacht gewond geraakt nadat hij op de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage geraakt werd door een auto. Die slipte en raakte de slootkant. Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee 's nachts. De fietser kwam hard op de grond terecht en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De 29-jarige automobilist werd aangehouden. Agenten vermoedden dat hij onder invloed was van alcohol en drugs. Hij bleek ook geen rijbewijs te hebben.

12.45

Agenten betrappen mannen met zwaar vuurwerk

Drie mannen zijn zaterdag aangehouden na het afsteken van zwaar vuurwerk in Loon op Zand. Een inwoner belde de zogenoemde vuurwerkhotline vanwege de overlast. In de auto waarin de drie reden, vonden agenten vervolgens ruim zeven kilo professioneel vuurwerk. Dit vuurwerk is in beslag genomen en tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt. Per persoon kunnen ze rekenen op een fikse boete.

12.33

Paard schrikt van loslopende hond

Wachten op privacy instellingen...
11.40

Ongeluk Hooge Mierde

Een auto is zondagochtend in de sloot beland langs de Hoogstraat in Hooge Mierde. Dit gebeurde rond elf uur, na een botsing met een andere auto. Bij dit ongeluk zijn twee mensen gewond geraakt. Een van hen moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Die is naar een ziekenhuis gebracht. De Hoogstraat werd na het ongeluk afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
Een gewonde is na de botsing in Hooge Mierde naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Een gewonde is na de botsing in Hooge Mierde naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
10.36

Een dode bij brand in huis in Dongen

Bij de brand die zaterdagnacht uitbrak in een huis aan de Kardinaal Van Rossumstraat in Dongen is iemand om het leven gekomen. Dat meldde de brandweer zondagochtend aan onze verslaggever. Een andere bewoner raakte zwaargewond, drie anderen lichtgewond. In het huis wonen arbeidsmigranten.

Wachten op privacy instellingen...
05.28

Gewonden bij ongeluk Berlicum

Bij een ongeluk op de Runweg in Berlicum zijn zaterdagnacht twee mensen gewond geraakt. Een automobilist die vanuit de richting van de N279 kwam, raakte door onbekende oorzaak van de weg. De bestuurder ramde een lichtmast en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. Hulpdiensten spoedden zich na de melding naar de plek van het ongeluk. De twee inzittenden waren toen zij aankwamen al uit de auto gekomen en zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Na het ongeluk in Berlicum werden de brandweer en een ambulance opgeroepen (foto: Bart Meesters).
Na het ongeluk in Berlicum werden de brandweer en een ambulance opgeroepen (foto: Bart Meesters).
05.12

Brand in huis Dongen, meerdere huizen ontruimd

In een huis aan de Kardinaal Van Rossumstraat in Dongen woedt sinds vijf uur zaterdagnacht een uitslaande brand. Meerdere mensen zijn gewond geraakt en er is iemand vermist, meldt de veiligheidsregio.

Wachten op privacy instellingen...
00.28

Autobrand in Veghel

Een auto die was geparkeerd aan De Leest in Veghel, vlakbij basisschool Kompas, is zaterdagavond volledig uitgebrand. Het vuur werd rond halftwaalf ontdekt. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om het wrak te takelen.

Wachten op privacy instellingen...
23.00

Auto crasht in Vlierden

Een auto is zaterdagavond gecrasht langs de Vlierdenseweg in Vlierden. De bestuurder raakte door nog onbekende reden van de weg, schoot met zijn auto rakelings langs twee bomen en schoot over een greppel. De auto kantelde en kwam vervolgens tot stilstand naast een vijver. De bestuurder kon via het dakraam uit de auto kruipen en is door ambulancemedewerkers naar een ziekenhuis gebracht. Er zou volgens een correspondent geen alcohol in het spel zijn geweest.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone