Wat is voor jou het nieuwsmoment van 2021? Stem op de top 5 - Omroep Brabant
Video

Wat is voor jou het nieuwsmoment van 2021? Stem op de top 5

10 december 2021 om 10:07 • Aangepast 10 december 2021 om 11:22
nl
2021 is alweer bijna voorbij. Het jaar stond voor een groot deel in het teken van de coronacrisis, maar er gebeurde nog veel meer. Daarom zijn we benieuwd: welk nieuwsmoment uit 2021 maakte op jou de meeste indruk? Er zijn nog vijf kanshebbers over, hierboven zie je welke nieuwsmomenten dat zijn.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Bezoekers van Omroep Brabant kregen anderhalve week de tijd om uit zestien ontroerende, heftige, grappige of opmerkelijke nieuwsmomenten uit het afgelopen jaar één optie te kiezen. Duizenden mensen brachten hun stem uit, nu zijn er nog vijf kanshebbers over. Iedereen kan tot dinsdag 14 december stemmen, ook mensen die dat in de voorronde al hebben gedaan.

Stemmen is makkelijk. Je hoeft alleen maar jouw optie te kiezen en die te bevestigen met je e-mailadres. Het winnende nieuwsmoment wordt bekendgemaakt in het Brabant Nieuws Jaaroverzicht op 26 december, tweede kerstdag vanaf 17.45 uur, daarna ieder uur herhaald.

Bekijk de nieuwsmomenten en stem via: nieuwsmoment.omroepbrabant.nl.

Dit nieuwsmoment won vorig jaar
Vorig jaar maakte het verhaal van Ad Verhoeven uit Mariahout de meeste indruk op de kiezers voor het Nieuwsmoment. De foto waarop te zien is hoe hij zijn overleden vrouw Diny met de fiets naar het crematorium brengt, maakte diepe indruk op de bezoekers van Omroep Brabant.

“Het is een dubbel gevoel”, vertelde Ad vorig jaar nadat hij hoorde dat ‘zijn’ nieuwmoment op de eerste plaats was geëindigd. “Dit had ze zelf moeten meemaken. Dat kan helaas niet, maar we hebben wel samen iets gewonnen.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone