Video

Dode bij ongeluk op A65 bij Berkel-Enschot, weg urenlang dicht

2 december 2021 om 15:15 • Aangepast 3 december 2021 om 15:12
nl
Bij een aanrijding tussen meerdere auto's en een vrachtwagen op de A65 bij Berkel-Enschot is donderdag een man overleden. Het ongeluk gebeurde rond twee uur 's middags. De weg werd vervolgens een groot deel van de dag afgesloten zodat er onderzoek gedaan kon worden en de wrakken van de weg konden worden gehaald. Rond tien uur in de avond werd de weg weer vrijgegeven.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Bij het ongeluk raakte ook een automobilist lichtgewond, die is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Drie inzittenden van de betrokken auto's werden door ambulancepersoneel behandeld. Ze hoefden niet naar een ziekenhuis gebracht te worden.

Bij het ongeluk waren vier auto's, een busje en een vrachtwagen betrokken. Brandweer, politie en meerdere ambulances kwamen naar de plaats waar het ongeluk gebeurde. Ook landde een traumahelikopter op de snelweg. Volgens een correspondent lagen de brokstukken van de autowrakken verspreid over de weg.

Het ongeluk gebeurde in een file. Vlakbij de plek van het ongeluk vonden wegwerkzaamheden plaats. Een pijlwagen gaf aan dat de weg daar overgaat in één rijbaan. Volgens een correspondent gebeurden eerder op de dag ook al twee ongelukken op deze plaats.

De A65 tussen Tilburg en Berkel-Enschot werd na het ongeluk lange tijd afgesloten in de richting van Den Bosch. Het verkeer werd omgeleid via Eindhoven.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.