Video

Visser (44) overleden nadat hij bij Maren-Kessel uit de Maas werd gehaald

3 december 2021 om 09:27 • Aangepast 9 april om 17:13
nl
De sportvisser die vrijdagochtend iets na acht uur aan de Marense Dijk in Maren-Kessel in de problemen kwam en uit het water werd gehaald, is overleden. Het gaat om een 44-jarige man uit Turnhout (België). Dat meldt de politie. De hulpdiensten rukten massaal uit nadat de man uit België in het water belandde. Nadat hij uit het water was gehaald, werd het slachtoffer in 'zorgwekkende toestand' naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Een omstander zag de visser in het water liggen en waarschuwde de hulpdiensten.

De man was in een speciaal pak aan het vissen in de Maas toen het misging. De visser viel in het water en dreef door de sterke stroming snel af. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio liet eerder weten dat de man iets in het water had laten vallen. Toen hij dit eruit wilde halen, viel hij.

Reanimatie
Het duikteam van de brandweer wist hem uit het water te halen. Nog op de boot begonnen zij volgens de woordvoerder met reanimeren.

Vanwege de ernst van de situatie landde een traumahelikopter in de buurt. De man werd ter hoogte van de plek waar je met een pont de Maas kunt oversteken naar Alem, uit het water gehaald.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!