Liveblog

112-nieuws: kapotte trein blokkeert overgang • auto raakt lantaarnpaal

12 december 2021 om 06:34 • Aangepast 21 december 2021 om 11:35
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Het huis van PSV-spits Zahavi zou zondag doelwit zijn geweest van inbrekers.
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen na meldingen overlast.
  • Man moet auto inleveren op A16.

Liveblog

22.50

Dit liveblog is afgesloten

22.40

Inbraak in Amsterdam, mogelijk opnieuw huis PSV'er Zahavi

In Amsterdam is er zondagavond ingebroken in een huis aan de Arenborg in de wijk Buitenveldert. De politie doet wegens privacyredenen geen uitspraken bij wie dit is, maar een woordvoerster bevestigt dat in het huis eerder een overval is gepleegd. In mei dit jaar werd in die straat het huis van Eran Zahavi, voetballer van PSV, overvallen. Het is niet duidelijk of iemand thuis was ten tijde van de inbraak.

14.30

Kapotte trein blokkeert spoorwegovergang

Een kapotte trein blokkeert zondagmiddag de spoorwegovergang op de Helvoirtseweg in Vught. ProRail is ter plekke. Treinverkeer tussen Den Bosch en Eindhoven is door de kapotte trein verstoord: er rijden veel minder treinen. Rond halfvier zouden de problemen opgelost moeten zijn, zo is de verwachting.

De kapotte trein (foto: Bart Meesters / SQ Vision).
De kapotte trein (foto: Bart Meesters / SQ Vision).
10.40

Illegaal vuurwerk in beslag genomen na meldingen overlast

Agenten hebben bij een huis aan de Lariksstraat in Oudenbosch kilo’s vuurwerk in beslag genomen. Ze kwamen het vuurwerk op het spoor na meerdere meldingen van vuurwerkoverlast. Zaterdagavond werd het huis in Oudenbosch doorzocht. Ineen van de slaapkamers vonden de agenten het illegale vuurwerk. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

09.47

Man moet auto inleveren op A16

Een 45-jarige Rotterdammer is zaterdagnacht rond kwart over een aangehouden op de A16 bij Zevenbergschen Hoek. Hij was dronken en had geen geldig rijbewijs. Omdat dit al de derde keer was dat hij hierop betrapt werd, is de auto in overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

09.07

Automobilist ramt lantaarnpaal in Oss

Een automobilist heeft zondagochtend een lantaarnpaal geramd op de Heihoeksingel in Oss. Dit gebeurde bij het verlaten van een rotonde. Na het ongeluk werd een ambulance opgeroepen, maar de bestuurder bleek niet gewond.

08.00

Belg loopt tot twee keer toe tegen de lamp

Een automobilist uit België is vannacht tot twee keer toe aangehouden. De tweede keer moesten hier meerdere eenheden van de verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant aan te pas komen. Opnieuw kreeg hij een proces-verbaal voor rijden onder invloed én zonder rijbewijs. Dit keer kwam daar nog een proces-verbaal bij omdat hij na zijn eerste aanhouding in Zandvoort al te horen had gekregen dat hij niet meer achter het stuur mocht kruipen.

Wachten op privacy instellingen...
07.09

Auto botst op boom langs A16

Een automobilist is zaterdagnacht rond kwart voor vijf op een boom gebotst langs de A16 bij Zevenbergen. De bestuurder is met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

05.47

Fietsster aangereden in Breda

Een fietsster is zaterdagnacht aangereden door een automobilist in de Baronielaan in Breda. Dit gebeurde rond vier uur 's nachts, op de kruising met de Johan Willem Frisolaan. De fietsster is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekendgemaakt. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, wordt onderzocht.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Baronielaan met de Johan Willem Frisolaan in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Baronielaan met de Johan Willem Frisolaan in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
23.45

Automobilist rijdt door na aanrijding Breda

Een man is zaterdagavond rond tien uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Teteringenstraat in Breda. De bestuurder van een kleine blauwe of grijze auto zou daarna zijn doorgereden. De politie vraagt getuigen en mensen die zo'n kleur auto met schade hebben zien rijden contact op te nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!