Video

Inbreker nam de tijd om binnen te komen: 'Paar tientjes en wat muntgeld'

13 december 2021 om 19:15 • Aangepast 14 december 2021 om 08:57
nl
Een inbreker die uitgebreid de tijd neemt om binnen te komen. Dat gebeurde eerder dit jaar bij kapperszaak Harald Hairfashion aan het Meiveld in Veldhoven. De man drentelde rond halfvijf in de ochtend zeker een uur rond het pand. Uiteindelijk lukt het hem om binnen te dringen. De inbreker staat uitgebreid op de beelden van een beveiligingscamera. Die beelden zijn te zien bij Bureau Brabant.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De eigenaar van de zaak vertelt in Bureau Brabant wat hij die ochtend aantrof: "Glas. Overal lag glas. Ik ben gelijk gaan kijken wat er verdwenen was. Mijn computer stond er gelukkig nog, maar de geldlade en mijn telefoon waren verdwenen. De buit? "Een paar tientjes en wat klein geld. Bijna iedereen pint tegenwoordig."

Op de beelden die openbaar gemaakt zijn, is te zien dat de inbreker een paar keer probeerde om de winkeldeur te openen. Daarbij gebruikte hij een koevoet en een doek. Soms liep hij van het pand weg om naar een paar minuten weer terug te keren. Uiteindelijk slaagde de inbreker erin om een gat in de ruit te slaan en zo naar binnen te gaan.

Het gat waardoor de inbreker in de kapperszaak kwam (Foto: Bureau Brabant).
Het gat waardoor de inbreker in de kapperszaak kwam (Foto: Bureau Brabant).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.