Medewerker tankstation ernstig gewond na tegenhouden niet-betalende klant

22 december 2021 om 19:54 • Aangepast 31 december 2021 om 12:14
nl
Een medewerker van een tankstation aan de Hoge Wal in Goirle is woensdagmiddag rond halfzes ernstig gewond geraakt. Volgens de politie gebeurde dat toen hij twee mannen probeerde tegen te houden die hadden getankt zonder te betalen. De man werd een stukje meegesleurd met de auto van de verdachten. Het slachtoffer is met ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De twee verdachten wilden na het tanken wegrijden zonder te betalen. De medewerker van het tankstation was al naar buiten gelopen om de mannen daarop aan te spreken. De bestuurder gaf vervolgens gas. De medewerker rende een stuk mee en viel op de grond.

Een deel van het kenteken van een zwarte Renault Scenic was bekend. Dat werd door de politie via social media verspreid. Kort daarna zag een getuige de auto staan aan de Vogezenweide. De auto is in beslag genomen. De daders zijn nog spoorloos.

De politie doet onderzoek. Mensen die het voorval hebben gezien is slachtofferhulp aangeboden.

Een getuige zag het voorval gebeuren: "Ik moest nog tanken en ik dacht in eerste instantie aan een overval. Ik was wel op mijn hoede. Toen ik met mijn auto dichterbij kwam gingen de verdachten ervandoor. De man lag op de grond en bloedde. Hij was bij bewustzijn, maar wel flink geschrokken. Ik ben bij hem gaan zitten en heb vragen gesteld om hem erbij te houden. Ondertussen waren de hulpdiensten gebeld en die hebben het verder overgenomen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!