Kindje voor Michelle en Maarten uit Boer Zoekt Vrouw: ze heet Jasmijn - Omroep Brabant

Kindje voor Michelle en Maarten uit Boer Zoekt Vrouw: ze heet Jasmijn

4 januari om 16:22 • Aangepast 5 januari om 15:09
nl
Champignonkweekster Michelle van Asseldonk uit Boekel en haar Maarten zijn op 16 november de trotse ouders geworden van hun eerste kindje: dochter Jasmijn. Een heuse Boer Zoekt Vrouw-baby. Michelle en Maarten deden in 2018 immers mee aan het populaire tv-programma en zijn sindsdien een stel. De geboorte van Jasmijn werd dinsdag naar buiten gebracht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

“We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee. Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt”, vertellen Michelle en Maarten op de website van het tv-programma.

"Ze heeft alleen mijn neus en verder heeft ze alles van Maarten", zegt Michelle ook. De kersverse moeder heeft een keizersnede gehad en door de ruggenprik kon Jasmijn niet meteen op haar borst liggen. "Daarom kreeg Maarten haar op de borst. Nou, die blik, dat was meteen liefde op het eerste gezicht tussen die twee.”

Wachten op privacy instellingen...

Intussen bemoeit Michelle zich op het champignonbedrijf even nergens mee. Doordat iedereen zich extra inzet, heeft ze echt verlof. En die relatieve rust geeft haar ook al even tijd om in de toekomst te kijken: "We zouden heel graag nog meer kindjes willen. Genoeg plek hier op de boerderij!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.