3 vrouwen tegelijk zwanger van Douwe Bob: 'Het leven is een wervelwind'

7 januari 2022 om 14:42 • Aangepast 10 januari 2022 om 09:14
nl
Het is het gesprek van de dag: Douwe Bob heeft drie kinderen bij drie vrouwen. De 29-jarige zanger kreeg op 9 december een dochtertje, Bobby Lou, met kunstenares Loes van Delft (30) uit Drunen. Op Facebook maakte hij bekend dat hij in december nog een dochtertje heeft gekregen met een andere nog onbekende vrouw. Ook kondigde hij donderdag aan dat zijn ex-vriendin Anouk al vijf maanden zwanger is en zijn derde kind, een zoontje, dus onderweg is.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Het nieuws was al eerder naar buiten gebracht door Yvonne Coldeweijer uit Kaatsheuvel, bekend van het 'juicekanaal' Life of Yvonne. Op Facebook heeft de zanger het donderdag het nieuws bevestigd.

Tweede meisje
"Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen", schrijft hij.

"Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft."

Derde kind onderweg
Donderdag maakte Douwe Bob dus ook nog bekend dat zijn ex-vriendin Anouk vijf maanden zwanger is van hun kind. "Het leven is een wervelwind", schrijft de zanger op Instagram over de komst van zijn zoontje. Douwe Bob heeft op dit moment met alle drie de vrouwen geen relatie.

De zanger noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin donderdag in RTL Boulevard 'onorthodox en misschien niet zoals het heurt'. Toch is hij naar eigen zeggen heel blij en gelukkig. "Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen."

Douwe Bob met dochtertje Bobby Lou en Loes van Delft:

Wachten op privacy instellingen...

Douwe Bob kondigt zijn derde kind aan:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.