Pim is Mister December op de Alpaca en Hunk-kalender: 'Het was heel koud'

7 januari 2022 om 21:17
nl
Op een ijskoude dag je shirt uittrekken om op de foto te gaan met een alpaca. Het was voor Pim Laros uit Boxmeer geen probleem. Een ochtend lang poseerde hij op verschillende plekken in een park vlakbij Zwolle voor de fotograaf van de Alpaca en Hunkkalender.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Die ochtend had het nog gesneeuwd. Dat was ook de reden dat we de shoot die dag deden, een avond van tevoren kreeg ik het telefoontje en is alles op poten gezet. Maar de kou was niet zo'n probleem. Ik zwem iedere week in koud water en na het warm douchen spoel ik me ijskoud af", zegt Laros.

Hij is eigenlijk geen model, maar gevelspecialist. "Sabrina, de maker van de kalender en eigenaar van de Alpha Farm in Rouveen, vroeg mij of ik niet wilde poseren. Ik had nog nooit een alpaca in het echt gezien."

"Is dat niet jouw hunk?"

Zijn foto is verkozen voor de decembermaand. Toch hebben veel mensen hem al gezien. "Ik denk dat sommige mensen hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en er doorheen bladeren. Zo had een collega van mijn vriendin hem gezien, die vroeg haar 'is dat niet jouw hunk?'. Ergens anders hang ik op het toilet, hoorde ik."

Een fotoshoot met dieren is niet altijd makkelijk, ze zijn niet eenvoudig te regisseren. "Dat viel mee, ze doen met die alpaca's ook rondwandelingen dus ze zijn aan mensen gewend. En om ze een bepaalde kant op te laten kijken, klikte Sabrina met haar vingers."

Zien we hem volgend jaar op een andere kalender, bijvoorbeeld het bekende Horse and Hunk? "Ik vond het een leuke ervaring, maar ik heb geen modellencarrière voor ogen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.