Agent bezorgt pizza na ongeval: 'De bezorger maakte zich zorgen' - Omroep Brabant

Agent bezorgt pizza na ongeval: 'De bezorger maakte zich zorgen'

10 januari om 17:55 • Aangepast 11 januari om 17:55
nl
Een pizzakoerier kon zondagavond zijn pizza niet bezorgen nadat hij tegen een boom gebotst was in Nuland. Hij had zelfs medische verzorging nodig. Toegesnelde agenten ontfermden zich eerst over de pizzakoerier. Maar toen dat niet meer nodig was omdat het ambulancepersoneel dit overnam, hebben de agenten de pizza bezorgd.
Profielfoto van Fieke NobelProfielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Fieke Nobel & Ron Vorstermans

"De jongen kon zelf niet meer verder rijden", zegt agent Hicham Argani tegen Omroep Brabant. De agent kwam eigenlijk bij toeval ter plaatse.

Aanspreekbaar
"De bezorger was aanspreekbaar, maar maakte zich zorgen om zijn bestelling. Toen dacht ik, laten we die pizza maar gewoon bezorgen", aldus Argani."

Die bewoner die de deur opendeed schrok. Hij vroeg zich af wat er aan de hand was. Toen ik het uitlegde begreep hij het volledig en was hij dankbaar dat we de pizza nog kwamen bezorgen.

Waarderen
De klant kon het dus waarderen dat de politie zijn pizza kwam brengen, al was de bestelling wat aan de late kant. Wel heeft de klant netjes betaald voor de pizza. De politie kreeg zelfs fooi van de man.

Van de milkshake was te weinig over om daar geld voor te vragen, vond Hicham. Het geld en de fooi hebben de agenten naar de pizzakoerier gebracht, die op dat moment thuis was. De koerier maakt het goed.

Deze melding verstuurt Hicham niet dagelijks (foto: Hicham Argani).
Deze melding verstuurt Hicham niet dagelijks (foto: Hicham Argani).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.