112-nieuws: twee vrachtwagens botsen • douane neemt sigaretten in beslag - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: twee vrachtwagens botsen • douane neemt sigaretten in beslag

19 januari om 05:57 • Aangepast 27 januari om 17:26
nl
In dit liveblog hielden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

20.47

A50 dicht door ongeval, verkeer wordt via vluchtstrook omgeleid

Wachten op privacy instellingen...
20.11

Vrachtwagens zwaar gehavend na botsing

Twee vrachtwagens zijn rond kwart voor zeven op de kruising van de Asteriastraat en de Athenastraat in Tilburg op elkaar gebotst. Een Roemeense vrachtwagenchauffeur in Italiaanse dienst gaf geen voorrang aan een vrachtwagen van PostNL. De schade aan de voertuigen was groot. De vrachtwagen van PostNL had twee wielen beschadigd die op de plek van het ongeval zijn vervangen door een bandenbedrijf. Bij de Italiaanse vrachtwagen werd de voorzijde weggeslagen. Donderdag gaat de vrachtwagen voor reparatie naar een garage. De truckers zelf bleven ongedeerd.

19.05

Te scherp aangesneden bocht zorgt voor brokken

Een man in een Volvo nam woensdagavond op De Run in Veldhoven een bocht te scherp. Hij botste daardoor met een flinke klap op een tegemoetkomende auto van een vrouw. Toegesneld ambulancepersoneel onderzocht de bestuurster maar ze kwam er met de schrik vanaf. Beide auto’s hadden veel schade. Een bergbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

18.20

File van langer dan een uur op A58

Wachten op privacy instellingen...
18.09

Twee auto's hebben veel schade na botsing in Veldhoven

Twee auto's zijn total loss na een botsing in Veldhoven. Een automobiliste is in een ambulance gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

17.43

Twee gewonden bij ongeval N269: weg bij Hilvarenbeek afgesloten

De N269 bij Hilvarenbeek is afgesloten na een frontale botsing tussen een bestelbus en een auto. De twee bestuurders zijn gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De automobiliste moest door de brandweer worden bevrijd, omdat ze bekneld zat.

Wachten op privacy instellingen...
16.57

Botsing op A50 bij Eerde: 10 kilometer file

Wachten op privacy instellingen...
16.54

Belastingfraude: Tilburger van 42 opgepakt

Een 42-jarige Tilburger is woensdag opgepakt voor grootschalige belastingfraude. De man vroeg vorig jaar ruim 940.000 euro aan omzetbelasting terug en gebruikte daar waarschijnlijk valse bankafschriften bij. Dat heeft de FIOD bekendgemaakt.

LEES OOK: Tilburger (42) aangehouden voor grootschalige belastingfraude

16.18

Grote hoeveelheid sigaretten gevonden in Veldhoven

Wachten op privacy instellingen...
16.08

Politie voert kort voor PSV-Ajax actie, maar inzet blijft overeind

De politiebonden voeren zondag vlak voor de eredivisietopper PSV-Ajax actie om aandacht te vragen voor de komende cao-onderhandelingen. Agenten die rondom de wedstrijd worden ingezet, komen vooraf bij elkaar voor een vakbondsbijeenkomst. Hun inzet rondom de wedstrijd blijft gewoon overeind.

De actie lijkt op die van afgelopen vrijdag toen politieagenten kort voor de coronapersconferentie het werk even neerlegden. De acties maken deel uit van de estafetteactie Wake-up call 2022. Daarmee willen de politiebonden onder meer aandacht vragen voor de capaciteitsproblemen bij de politie.

15.35

File op de A59 in de richting van Den Bosch na ongeval

Wachten op privacy instellingen...
13.40

Ook treinverkeer rond Tilburg hervat

Het treinverkeer rond Tilburg is rond halftwee weer hervat. Er was ongeveer anderhalf uur geen treinverkeer mogelijk vanwege een aanrijding op het spoor.

13.22

Brand bij pizzeria in Raamsdonk

Bij pizzeria MILAS aan de Stationsstraat in Raamsdonk is brand uitgebroken. De brand ontstond in de afzuiginstallatie. De brandweer kon het vuur snel blussen. Niemand raakte gewond.

Wachten op privacy instellingen...
13.12

Treinen tussen Breda en Gilze-Rijen rijden weer

De problemen op het spoor tussen Breda en Gilze-Rijen zijn rond kwart over een opgelost. Sinds kwart voor tien reden er geen treinen vanwege een aanrijding op het spoor. In de tussentijd zijn snelbussen ingezet om passagiers te vervoeren.

13.01

Geen treinverkeer rond Tilburg

Van en naar Tilburg rijden sinds woensdagmiddag halfeen geen treinen. Dit komt door een aanrijding op het spoor. Tot zeker drie uur woensdagmiddag is geen treinverkeer mogelijk. De perrons zijn afgesloten. In de stationshal en buiten het station is het druk met gestrande reizigers.

10.19

Daders van overval Nuland duidelijk op beeld

De mannen die maandagnacht een brute woningoverval pleegden aan de Sikkel in Nuland, staan duidelijk op camerabeelden. Die beelden werden dinsdagavond getoond in Opsporing Verzocht.

Wachten op privacy instellingen...
09.44

Geen treinen tussen Breda en Gilze-Rijen

Tussen Breda en Gilze-Rijen rijden geen treinen. Dit komt door een aanrijding op het spoor. De problemen duren naar verwachting tot een uur 's middags.

09.29

Mannen dansen op rijbaan van A58

Twee mannen renden dinsdagnacht over een rijbaan van de A58 bij Best. Ook dansten ze terwijl ze midden op de snelweg stonden. De politie kreeg de melding rond vier uur ’s nachts. Volgens de politie zwalkte een van de mannen over de rijbaan. De snelweg werd afgesloten en zo kon de man worden aangehouden. Hij bedreigde een agent en verzette zich. De andere man kon daarvoor worden opgepakt.

LEES OOK: Mannen dansen midden in de nacht op rijbaan van A58 bij Best

08.17

Katalysatoren gestolen in Berghem

In Berghem zijn de afgelopen week vier katalysatoren gestolen. Het auto-onderdeel is geliefd bij dieven omdat er edelmetalen in zitten. In Berghem sloegen de dieven eind vorige week toe, zo schrijft de wijkagent Berghem op Instagram. Drie keer ging het om een Toyota Auris, een keer om een Renault Clio.

05.49

Man gewond bij steekpartij

Bij een steekpartij in een appartement in de Kortenaer van de Levgroep in Helmond is dinsdagnacht een man gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe hij er nu aan toe is.

De politie heeft bloed gevonden in de woning en zal later op de dag verder onderzoek doen. Een vrouw van 42 is aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...
05.41

Auto gaat in vlammen op in Vlijmen

In de Jan Tooropstraat in Vlijmen is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto verwoest door een brand. Rond kwart voor drie in de nacht brak de brand uit. Zowel de voorkant als de achterkant van de auto stond in brand. De politie gaat dan ook uit van brandstichting.

De brandweer heeft de wagen geblust, maar de wagen was al zwaar beschadigd door het vuur.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone