Eran Zahavi speelt met PSV mogelijk al tegen Telstar

19 januari 2022 om 16:50 • Aangepast 19 januari 2022 om 23:48
nl
Eran Zahavi keert mogelijk donderdag al terug in de selectie van PSV. De Israëlische spits was de afgelopen weken afwezig bij de Eindhovenaren vanwege een knieblessure. Als de international donderdag niet bij de groep zit, is de kans groot dat hij wel de Eredivisietopper van zondag tegen Ajax gaat halen.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

Eran Zahavi speelde begin november zijn laatste wedstrijd voor PSV. Daarna was hij langere tijd afwezig en doken er geruchten op dat hij niet meer in Nederland wilde voetballen nadat zijn huis voor de tweede keer thuis was overvallen.

Vorige week liet PSV-trainer Roger Schmidt weten dat de Israëliër 100 procent zeker het seizoen afmaakt bij de Eindhovenaren. Donderdag zou hij eventueel zijn entree kunnen maken wanneer de koploper van de Eredivisie het voor de KNVB Beker opneemt tegen eerste-divisieclub Telstar.

Schmidt waakt voor onderschatting een dag voor de bekerwedstrijd. Hij mist donderdagavond nog altijd Noni Madueke, André Ramalho en Ryan Thomas. Ibrahim Sangaré is er ook niet bij, want hij speelt donderdagavond met Ivoorkust de laatste groepswedstrijd van de Afrika Cup. Na twee wedstrijden zijn de Ivorianen koploper in de poule. De kans dat de middenvelder daarom langer afwezig is bij PSV is zeer aannemelijk.

De wedstrijd tegen Telstar begint donderdagavond om kwart voor zeven. Bij winst staat PSV in de kwartfinale en wacht opnieuw een thuiswedstrijd. Ook is al duidelijk dat PSV in de kwartfinale Ajax niet kan loten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.