Verwarde man springt voor auto's en beukt zijn hoofd tegen lantaarnpaal - Omroep Brabant

Verwarde man springt voor auto's en beukt zijn hoofd tegen lantaarnpaal

20 januari om 12:09 • Aangepast 21 januari om 10:49
nl
Een verwarde man in Goirle is woensdagmiddag met pijn en moeite opgepakt nadat hij de nodige tumult veroorzaakte. Bij de aanhouding viel de verwarde man een agent aan, waarbij de diender gekneusde ribben opliep. De man heeft al vaker overlast veroorzaakt in de buurt.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

De 20-jarige inwoner van Goirle liep in de buurt van de Wittendijk rond en bedreigde mensen met een stoeptegel. Ook sprong de man voor langsrijdende auto's.

Een agent op een motor kwam een kijkje nemen. Ook dat ging direct mis. De man sprong voor de rijdende motor. De agent kon maar net uitwijken.

Daar bleef het niet bij: de man beukte meerdere keren hard met zijn hoofd tegen een lantaarnpaal en rende daarna weg.

Aanval met gebalde vuisten
Opnieuw sprong de man voor auto's waarna hij een supermarkt in vluchtte, terwijl de agent hem achterna rende. Eenmaal buiten probeerde de agent weer de man aan te houden. Maar niet zonder moeite: de man 'viel de agent in volle vaart met gebalde vuisten aan', zegt de politie.

De agent moest een stoot op zijn borst incasseren, wat een paar gekneusde ribben opleverde. Ook pepperspray kon de man niet tegenhouden. Hij snelde richting een fietsenwinkel.

In de wielerzaak kon de man dan eindelijk worden aangehouden, met hulp van andere agenten. De man zit vast, er wordt hulp voor hem gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.