Man betaalt met vals geld en mag nog twee jaar de cel in

20 januari 2022 om 16:29 • Aangepast 21 januari 2022 om 16:17
nl
Een 28-jarige man is woensdagnacht rond halftwee opgepakt in Breda nadat hij een bezorgmaaltijd met vals geld had afgerekend. De man ging ervandoor maar werd later op de avond na een korte achtervolging door de politie opgepakt. Op het politiebureau bleek dat hij nog meer dan twee jaar cel te goed had.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De verdachte had eten besteld. De bezorger had in de gaten dat de man met vals geld betaalde en sprak hem daarop aan. De man zou een ander betaalmiddel gaan halen, maar ging ervandoor.

Pepperspray
De bezorger waarschuwde de politie. Die spoorde de man op in een huis aan de Wederiktuin. Bij het zien van de agenten vluchtte hij opnieuw. Agenten achterhaalden de man en hielden hem aan. De verdachte verzette zich hevig bij zijn arrestatie. Agenten brachten hem met pepperspray tot bedaren.

De verdachte is meegenomen naar een politiebureau en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Op het bureau bleek dat hij ook nog 875 dagen hechtenis ‘tegoed’ had en nog openstaande boetes had voor een totaalbedrag van 509 euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.