Liveblog

112-nieuws: auto slaat over de kop bij Eindhoven • afrit dicht na ongeluk

24 januari 2022 om 18:30 • Aangepast 1 februari 2022 om 08:21
nl
In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.56

Dit liveblog is gesloten.

21.38

Afrit tijdelijk dicht na ongeluk bij Bavel

En automobilist is maandagavond over de kop geslagen bij een ongeluk op de verbindingsweg A58 naar de A27 in de richting van Breda. De auto vloog uit de bocht, ramde meerdere waarschuwingsborden en eindigde uiteindelijk ondersteboven in de berm.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
18.23

Auto over de kop bij Eindhoven

Bij knooppunt Leenderheide is maandagavond een auto over de kop geslagen. De automobilist verloor naar alle waarschijnlijkheid de macht over het stuur.

De auto belandde ondersteboven in het water. De automobilist was nog bij kennis en kon zelf uit de auto klimmen. Hij hield aan het ongeluk alleen een nat pak over.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
17.30

Meer dan 50 aanhoudingen bij PSV - Ajax

De politie heeft 52 mensen aangehouden rondom de wedstrijd van PSV tegen Ajax. De politie had al geluiden dat er ondanks het publieksverbod, toch mensen naar het stadion zouden komen. Er waren maatregelen genomen om dat te voorkomen, maar er zijn toch enkele tientallen mensen opgepakt.

16.40

Botsing in Best, weg is dicht

Rond vier uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op De Dieze in Best. Twee auto’s kwamen daar met elkaar in botsing.

De brandweer heeft de bestuurder uit de auto die op zijn kant lag eruit gehaald. Een van de betrokkenen is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de andere stapte na controle ter plaatse weer uit de ambulance.

De weg is afgesloten.

15.41

Gaslek bij werkzaamheden in Drunen

Bij werkzaamheden op het Bellinipark in Drunen is een gasleiding geraakt. Er werd een glasvezelkabel aangelegd en daarbij werd de gasleiding geraakt. Stroomnetbeheerder Enexis en de brandweer werden gebeld. Zij hebben de omgeving veilig gesteld en de leiding gerepareerd.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
11.15

'Verontrustende' melding over schietende man op straat in Tilburg

Een man van 37 jaar uit Tilburg is zondagavond in die stad aangehouden nadat er bij de politie een melding binnenkwam dat er een man in de Sibeliusstraat aan het schieten was. Bij de aanhouding van de verdachte bleek dat hij een mes en een mogelijk vuurwapen bij zich had.

De 'verontrustende' melding kwam iets na negen uur zondagavond bij de politie binnen. Agenten vonden de man in de bosjes na tips van buurtbewoners.

Met getrokken wapens benaderden agenten hem. Agenten riepen hem toe dat hij zijn handen moest laten zien. Wat hij volgens de politie deed. Zo kon de man in de boeien worden geslagen en naar het bureau worden gebracht. Uit onderzoek is gebleken dat het wapen dat hij bij zich had een airsoftwapen is.

Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
11.05

Dode bij ongeluk in Best is een man van 51 uit Sint-Oedenrode

Het slachtoffer dat zondagavond omkwam bij een auto-ongeluk op de Vleutstraat in Best is een man van 51 uit Sint-Oedenrode. De vrouw die bij hem in de auto zat, is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om de 18-jarige dochter van de man, zo laat de politie maandagochtend weten.

08.00

Problemen op A2 na ongeluk met vrachtwagens opgelost

De problemen op de A2 bij Valkenswaard die ontstonden na een ongeluk waarbij twee vrachtwagens betrokken waren, zijn opgelost. De linkerrijstrook van de snelweg van Maastricht in de richting Eindhoven was er anderhalf uur dicht. Dit leidde tot fikse problemen op de weg.

LEES OOK: Anderhalf uur grote problemen op A2 na ongeluk met twee vrachtwagens

07.10

Vrachtwagenchauffeur stapelde fout op fout

De vrachtwagenchauffeur die afgelopen weekend tegen de vangrail reed langs de A16 bij Zevenbergschen Hoek en in de cabine zijn roes lag uit te slapen, reed met een rijbewijs dat was ingevorderd. Dat maakte de politie maandagochtend bekend. De chauffeur had veel te veel gedronken, hij had een promillage van 1,95. Dat is bijna vier keer wat mag. Daarnaast had hij niet de verplichte rust genomen. De chauffeur kreeg diverse processen-verbaal.

Wachten op privacy instellingen...
06.21

Rijstrook A2 dicht na ongeluk

De linkerrijstrook van de A2 van Maastricht richting Eindhoven is maandagochtend rond kwart over zes afgesloten na een ongeluk bij Valkenswaard. Daar waren twee vrachtwagens bij betrokken. Het afsluiten van de rijstrook leidde rond zeven uur tot tien kilometer file vanaf Weert-Noord. De ANWB waarschuwt voor een klein uur vertraging.

06.19

N329 bij Oss afgesloten na ongeluk met veel schade

De N329 bij Oss is maandagochtend rond zes uur afgesloten na een ongeluk, waarbij volgens een correspondent veel schade ontstond. "Wonder boven wonder raakte er niemand gewond."

Wonder boven wonder raakte niemand bij het ongeluk op de N329 bij Oss gewond (foto: Gabor Heeres./SQ Vision).
Wonder boven wonder raakte niemand bij het ongeluk op de N329 bij Oss gewond (foto: Gabor Heeres./SQ Vision).
04.45

Auto in vlammen op in Oss

Een auto is zondagnacht in vlammen opgegaan voor de ingang van het Fletcher Hotel aan de Nelson Mandelaboulevard in Oss. Het vuur werd rond drie uur ontdekt. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat de tweehonderd PK sterke Renault Clio RS verloren ging. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De brandweer kon niet voorkomen dat de auto verloren ging bij de band in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De brandweer kon niet voorkomen dat de auto verloren ging bij de band in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
04.23

Schuur door brand verwoest in Rijsbergen

Een grote schuur aan de Oekelsestraat in Rijsbergen is zondagnacht door brand verwoest. Het vuur werd rond halfdrie ontdekt. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. De brandweer was er snel en kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een andere schuur.

Een schuur in Rijsbergen ging volledig in vlammen op (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Een schuur in Rijsbergen ging volledig in vlammen op (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
02.58

Automobilist botst frontaal op boom


Een automobilist is zondagnacht met zijn auto frontaal op een boom gebotst langs de Eerdsebaan bij Schijndel. Dit gebeurde rond een uur. Zeker een iemand is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht, laat een correspondent weten. Hoe de botsing kon gebeuren, wordt onderzocht. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto meegenomen.

De auto raakte bij de botsing in Schijndel zwaar beschadigd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De auto raakte bij de botsing in Schijndel zwaar beschadigd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
00.46

Auto crasht in Veldhoven

Op de Witvenseweg in Veldhoven is zondagavond rond halftwaalf een automobilist gecrasht. De bestuurder zou volgens een correspondent een bocht en zijn snelheid verkeerd hebben ingeschat. De auto raakte een betonnen paal, reed een vlaggenstok van een camping uit de grond en kwam in de struiken terecht. "De bestuurder bleef wonderwel ongedeerd." Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

De crash vond plaats in een bocht van de Witvenseweg in Veldhoven (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De crash vond plaats in een bocht van de Witvenseweg in Veldhoven (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!