Video

Pinpas gestolen nadat man wordt achtervolgd door groep mannen

24 januari 2022 om 19:51 • Aangepast 25 januari 2022 om 08:23
nl
In Tilburg is een man van zijn pinpas beroofd toen hij op weg naar huis was. Hij werd op de Piusstraat door een groep van acht mannen op fietsen en scooters aangesproken. Al snel ontstaat een grimmige sfeer. De overval gebeurde al in augustus maar de politie maakt het nu pas openbaar en toont beelden in Bureau Brabant.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De man gaat er vandoor en weet zijn achtervolgers in eerste instantie achter zich te houden. Op het Stuivesantplein valt hij echter van zijn fiets en haalt de groep hem in.

Terwijl hij op de grond ligt, weet een van die mannen zijn portemonnee met pinpas uit zijn broekzak te pakken. Daar wordt later mee gepind bij een benzinestation. Beelden hiervan worden maandagavond in Bureau Brabant getoond.

De daders gingen er na de diefstal in Tilburg richting de Piushaven vandoor. Het slachtoffer herinnert zich een groepje Nederlandse jongens waarvan er enkele licht getint waren.

Of de man die bij het tankstation pint ook met het geweld tegen het slachtoffer te maken had, is onduidelijk. De pinner is een man met lang donker haar, in rasta stijl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.