Schrijf je in en beleef 3 Uurkes Vurraf als VIP!

1 februari 2022 om 14:00 • Aangepast 14 februari 2022 om 08:44
nl
Kleinfisjenie! 3 Uurkes Vurraf heeft dit jaar iets te vieren en heel Brabant kan meegenieten. De traditionele aftrap van carnaval wordt namelijk voor de 33e keer gehouden. Net als vorig jaar staat het publiek centraal en vier je het feest mee vanuit de huiskamer. Wil jij zelf onderdeel worden van de uitzending? Meld je dan hier aan om als VIP, vanuit je eigen huiskamer onderdeel te zijn van de uitzending.
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Enkele honderden geluksvogels winnen door loting een VIP ticket én het daarbij horende exclusieve carnavalsfeestpakket. Wellicht zijn jij en je huisgenoten dan te zien op een groot videoscherm op het podium! Aanmelden kan hier tot en met vrijdag 11 februari:

JA, IK MELD MIJ AAN

Online toegang om als VIP aanwezig te zijn wordt door middel van loting toegewezen. Als jij je hebt aangemeld krijg je vanaf maandag 14 februari via e-mail bericht, dus ook als je niet bent ingeloot voor de tickets. De winnaars krijgen via e-mail informatie over het registreren en inloggen. Het exclusieve carnaval-thuis-feestpakket krijgen zij per post toegestuurd.

3 Uurkes Vurraf is vrijdag 25 februari voor iedereen live te zien bij Omroep Brabant op TV én online. Kijk Omroep Brabant via ZIGGO KANAAL 30, KPN | KANAAL 507 of op omroepbrabant.nl.

Het gevoel van carnaval. Juist in deze coronatijd wil Omroep Brabant dat gevoel omarmen, vasthouden en koesteren. Ook dit jaar wordt carnaval bij Omroep Brabant toch een kleinfisjenie! Uiteraard doen we dat binnen de geldende coronamaatregelen. Omroep Brabant vraagt carnavalsvierders hier ook rekening mee te houden, zodat we tot in lengte van dagen het feest der feesten kunnen blijven vieren. Want... Het mooiste dat is carnaval... Fijnfisjenie!!!

Lees alles over carnaval op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.