Liveblog

112-nieuws: dode na ongeval Son • aanrijding in Tilburg

2 februari 2022 om 15:27 • Aangepast 3 februari 2022 om 10:03
nl
In dit liveblog hielden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vond je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.50

Dit liveblog is afgesloten

22.30

Man (66) overleden na botsing in Son

Op de Meierijlaan in Son heeft een 66-jarige man uit Dronten een ongeluk gehad. Het slachtoffer raakte waarschijnlijk onwel achter het stuur en reed tegen een boom. De man werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de avond overleed.

19.44

Aanrijding in Tilburg

Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de Ringbaan-Oost en de Nieuwe Bosscheweg in Tilburg is woensdagavond een automobilist licht gewond geraakt. Ambulancemedewerkers hebben de gewonde automobilist ter plaatse onderzocht, hij hoefde niet naar een ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten zo zwaar beschadigd dat zij door een bergingsbedrijf zijn afgevoerd. Mogelijk heeft een van de bestuurders een stoplicht over het hoofd gezien.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
17.41

Brand in schuur in Geldrop

In de Dwarsstraat in Geldrop is brand uitgebroken in een schuurtje achter een woning. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet.

De brand sloeg over naar de zolder van de schuur. Er zijn geen mensen gewond geraakt. De brandweer was bang dat de brand over zou slaan naar het huis, maar dat gebeurde niet, zegt een 112-correspondent. Rond half zeven had de brandweer het vuur onder controle.

17.29

Automobilist raakt boom, net na aankoop auto

Bij een eenzijdig ongeval in Son is een automobilist ernstig gewond geraakt. Hij raakte een boom. Het ongeluk gebeurde op de Meijerlaan. De man wordt door ambulancepersoneel gereanimeerd.

De weg werd volledig afgesloten en hulpverleners hebben het ongeval afgeschermd. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Specialisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Volgens de database van de RDW was het voertuig woensdag pas op naam gesteld van de nieuwe eigenaar.

Foto: SQ Vision/Sander van Gils.
Foto: SQ Vision/Sander van Gils.
Foto: SQ Vision/Sander van Gils.
Foto: SQ Vision/Sander van Gils.
17.00

Brand in Vincent van Goghstraat Breda

In de Vincent van Goghstraat in Breda heeft vanmiddag brand gewoed op het balkon van een woning. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk. De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Voor zover bekend vielen er geen gewonden.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
15.50

Gestolen sieraden gevonden bij controle

Tijdens een controle van een auto op het Tervoplein in Putte is gisteravond een 32-jarige man uit Landgraaf aangehouden. De bestuurder van het voertuig ging ervandoor.

Een agent zag de auto van de mannen tijdens zijn surveillanceronde op een parkeerplaats staan. Het tweetal gedroeg zich verdacht en de agent ging over tot een controle. De bestuurder wist te ontkomen, maar de bijrijder niet. In de auto lagen inbrekerswerktuigen en dure horloges en sieraden. Uit het onderzoek blijkt dat de spullen zijn buitgemaakt bij woninginbraken. De politie gaat verder met het onderzoek.

15.25

Ongeval in Breda

Op de Ettensebaan in Breda is een busje achterop een auto gereden. De bestuurster van de auto raakte hierbij lichtgewond. De bestuurder van de bus kwam met de schrik vrij. De politie regelde het overig verkeer dat door het ongeval over de busbaan verder moest.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
12.52

Straatrovers opgepakt in Roosendaal

Twee mannen (22 en 25 jaar) zijn dinsdagavond aangehouden in Roosendaal na een straatroof in de stationshal. Een 30-jarige Roosendaler werd lastig gevallen door de mannen, waarna een vechtpartij ontstond.

De verdachten zijn er vervolgens met een tas van het slachtoffer vandoor gegaan. Ze in de omgeving aangehouden dankzij aanwijzen van getuigen. De tas werd in een tuin teruggevonden. De verdachten zitten vast.

10.35

Mishandeling op Wagnerplein Tilburg

Zaterdag is op klaarlichte dag een man mishandeld op het Wagnerplein in Tilburg. "De man liep rond één uur richting de ingang van het winkelcentrum aan de oostkant van het plein, waar de Albert-Heijn zich bevindt. De man werd vlakbij de ingang mishandeld", aldus de politie op Facebook.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk camerabeelden hebben van de mishandeling.

10.04

Inbrekers kledingwinkel opgepakt na achtervolging

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben twee mannen (20 en 30 jaar) uit Den Haag voor 30.000 euro aan kleding gestolen in Sint-Oedenrode. De daders sloegen na de kledingwinkelinbraak op de vlucht. Ze werden na een achtervolging opgepakt.

Dat meldt wijkagent Ger Roumen op Twitter. Volgens Roumen sloegen de dieven op de vlucht in een zwarte Audi. Het tweetal stopte in Sint-Michielsgestel en ging er vervolgens te voet vandoor.

Een dader kon direct worden aangehouden. De ander werd later met inzet van een hond door agenten opgepakt. De mannen zitten nog altijd vast. De politie is een onderzoek gestart.

00.52

Twee slachtoffers in ziekenhuis na melding schietpartij in huis Breda

Agenten zijn dinsdagavond een huis aan de Abeelstraat in Breda binnengevallen na een melding dat daar geschoten zou zijn. Het huis en de straat werden vervolgens afgezet. In het ziekenhuis aan de Molengracht vonden agenten twee slachtoffers.

Agenten doen onderzoek na de melding van een schietpartij aan de Abeelstraat in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Agenten doen onderzoek na de melding van een schietpartij aan de Abeelstraat in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
22.40

Twee verdachten gepakt die bankpas van oudere vrouw willen ophalen

In Vught zijn dinsdagavond twee verdachten aangehouden die in een huis van een oudere vrouw de bankpas wilden ophalen. Ze hadden die middag al een telefoontje gepleegd naar de vrouw, dat er een bankmedewerker zou komen. Omdat ze dit niet vertrouwde, werd de politie gebeld. Die konden de verdachten meteen aanhouden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!