Video

Thijs wil Brabander worden en zoekt een Brabantse date

3 februari 2022 om 11:00 • Aangepast 10 februari 2022 om 13:56
nl
Hoe kun je een échte Brabander worden? Het is de grote droom van Thijs den Ouden (19) uit Amersfoort. In de YouTube-serie ‘Thijs wil Brabander worden’ van Omroep Brabant hoopt hij binnen zes weken tijd van z’n harde G en bekakte R af te komen. Een van de opdrachten: ga daten met een Brabantse.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

In de zoektocht naar een Brabantse date zoekt Thijs de hulp van de luisteraars, kijkers en lezers van Omroep Brabant. Ze moet tussen de 18 en 25 jaar oud zijn én het zien zitten om, zoals bij First Dates, voor de camera te verschijnen. "Dan wil ik graag met jou een drankje drinken. Misschien word jij wel mijn Valentijn”, zegt Thijs tegen zijn aanstaande dates.

Zie jij het wel zitten om Thijs beter te leren kennen én hem wat fijne kneepjes van het Brabanderschap te leren? Reageren kan via [email protected].

In de tweede aflevering ging Thijs werken op een boerderij.

Wachten op privacy instellingen...

In zes afleveringen gaat Thijs op zoek naar het DNA van de Brabander. Hij maakt met hulp van carnavalsartiesten Peter Selie en Chef Soldaat een eigen carnavalskraker en hij gaat met een bekende Brabander op stap op Stratumseind.

‘Thijs wil Brabander worden’ is iedere dinsdagmiddag om vijf uur te zien op het YouTube-kanaal van Omroep Brabant.

Waarschuwing vooraf: ook dit is Thijs.
Waarschuwing vooraf: ook dit is Thijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.