Jouw carnaval wordt nog feestelijker met dit gratis carnavalspakket!

14 februari 2022 om 10:09 • Aangepast 17 februari 2022 om 15:20
nl
Begint het carnavalsgevoel bij jou al een beetje te kriebelen? Of kun je nog wel een zetje gebruiken om in de stemming te komen? Wij helpen je graag op weg naar buitensporige vrolijkheid, lol, drang tot feesten en uitgelaten blijdschap. Doe mee en versier je huis met het Kleinfisjenie carnavalspakket!
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Vrijdag 25 februari trappen we carnaval af met 3 Uurkes Vurraf en ook de dagen erna maken we er samen met jou een feestje van. Want carnavalsvierders thuis spelen bij alle uitzendingen een belangrijke rol met het insturen van berichten of hilarische filmpjes op social media. En wat is er nou mooier dan dat in een mooi versierde omgeving mee te beleven?

Er zit van alles in het pakket om feestelijk voor de dag te komen. Je kunt alles hier gratis downloaden:

Emblemen, pinnen en sjaaltjes
Er zijn ook dit jaar weer Brabander-emblemen, Fijnfisjenie-pins en Fijnfisjenie-sjaaltjes in onze webshop te krijgen. De artikelen koop je via onze webshop ikbeneenbrabander.nl, en op=op!

Carnaval begint bij DE carnavalszender van Brabant, carnaval zit ons echt in het hart. Ook dit jaar wordt carnaval bij Omroep Brabant een kleinfisjenie! Volg carnaval bij Omroep Brabant op tv, radio, web en app!

Lees alles over carnaval op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!