Taxichauffeur bedreigd in Haaren, duo gaat er zonder te betalen vandoor

6 februari 2022 om 10:35 • Aangepast 7 februari 2022 om 10:26
nl
Een taxichauffeur is zaterdagnacht bedreigd door twee mannen die hij van Tilburg naar Haaren bracht. Die stapten vervolgens zonder te betalen uit de taxi en verdwenen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De taxichauffeur pikte de twee mannen rond halftwaalf op aan de Heuvelring in Tilburg. Samen met nog een vrouw stapten zij in de taxi, een zwarte Mercedes Vito.

Discussie
Nadat de taxichauffeur de vrouw in de buurt van de Albert Heijn XL in Tilburg had afgezet, reed hij door naar Haaren om daar de twee mannen af te zetten. Aangekomen in de Amerlaan moesten de mannen vijftig euro afrekenen voor de taxirit. Dit vonden zij kennelijk teveel. Er ontstond discussie over het bedrag.

Tijdens die woordenwisseling pakte een van de mannen de taxichauffeur plotseling van achteren beet en hield hem in de houdgreep tot zijn vriend uitgestapt was. Die opende vervolgens de schuifdeur van de taxi voor zijn maat, waarna het tweetal zich uit de voeten maakte.

Goed signalement
De politie liet weten dat er een goed signalement van hen was en een voornaam van een van de twee mannen. Daarop werden de mannen opgeroepen zich zelf te melden. Zondagmiddag liet de politie weten dat de mannen, die rond de 24 jaar oud worden geschat, zichzelf inderdaad hebben gemeld en dat zij hun kant van het verhaal mogen doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.