FC Den Bosch gaat onderuit tegen ADO Den Haag

6 februari 2022 om 15:51 • Aangepast 7 februari 2022 om 15:47
FC Den Bosch is zondag ten onder gegaan tegen ADO Den Haag. De bezoekers wonnen het incidentrijke duel met 0-1.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Jesse van Kalmthout

In de eerste helft gebeurde vrij weinig, maar dat werd kort na rust ruimschoots ingehaald. Barry Maguire kreeg zijn tweede gele kaart voor een overtreding en dat bracht de Bossche aanhang tot het kookpunt. Er werd met bier gegooid en de scheidsrechter en Haagse spelers kregen spreekkoren te verduren.

Arbiter Laurens Gerrets legde het duel korte tijd stil en pal na de hervatting wreef Thomas Verheydt nog wat extra zout in de Bossche wonden met de openingstreffer.

De thuisploeg ging daarna nog wel verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar ze wist de kansen niet te benutten.