Video

Man wil ruzie sussen en wordt in rug gestoken, Helmonder (18) aangehouden

12 februari 2022 om 09:52 • Aangepast 14 februari 2022 om 10:10
nl
Een 20-jarige man is vrijdagavond in de rug gestoken toen hij een ruzie zou hebben willen sussen op de Blasiusstraat in Deurne, waar zich een paar cafés bevinden. Een 18-jarige jongen uit Helmond is aangehouden en vastgezet.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Rond elf uur 's avonds was er op straat commotie", laat een politiewoordvoerster zaterdagochtend weten. "Die mondde uit in een ruzie." De man die de ruzie wilde sussen, werd vervolgens neergestoken.

Goed aanspreekbaar
De dader ging er vervolgens vandoor, maar kon op de Zeilbergsestraat door een aantal mensen worden tegengehouden. Toegesnelde agenten hielden de Helmonder daarop aan. Het mes had hij bij zich.

Het neergestoken slachtoffer was volgens de woordvoerster van de politie ondanks zijn verwondingen goed aanspreekbaar. Na de eerste medische verzorging op straat werd hij voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek gaat verder
Agenten hebben vrijdagavond met een hoop getuigen gesproken. Deze zaterdag gaat de recherche verder met het onderzoek naar wat precies de aanleiding voor de ruzie was. "Ook zal met zowel het slachtoffer als de verdachte uitgebreid worden gesproken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!