Video

Alle zes slachtoffers van ongeluk in De Mortel liggen nog in het ziekenhuis

13 februari 2022 om 09:57 • Aangepast 14 februari 2022 om 10:12
nl
De zes mensen die zaterdagavond gewond raakten nadat de auto waarin zij zaten crashte in De Mortel, liggen nog allemaal in het ziekenhuis. Ze zijn alle zes bij bewustzijn en buiten levensgevaar. Dat laat een politiewoordvoerster zondagochtend weten.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De gewonden zijn drie 20-jarige mannen en een 19-jarige man uit De Mortel, een 19-jarige man uit De Rips en een 18-jarige vrouw uit Ysselsteyn bij Venraij. Ze hebben bij de crash onder meer botbreuken, interne bloedingen en kneuzingen opgelopen. "Sommigen van hen zullen deze zondag nog verder onderzocht worden."

Inhaalmanoeuvre
Het ongeluk gebeurde rond kwart over tien op de Bakelseweg in De Mortel. De auto raakte van de weg in een flauwe bocht. De auto raakte vervolgens een boom langs de weg en sloeg over de kop.

De politie gaat ervan uit dat het ongeluk gebeurde tijdens een inhaalmanoeuvre. "Dit wordt door onze verkeerspecialisten verder onderzocht. Zij hebben zaterdag al sporenonderzoek gedaan en ook de komende dagen zal dit gebeuren."

Even bijkomen
Met de slachtoffers wordt op een later moment gesproken. "Zij liggen nog in het ziekenhuis en zullen ook even moeten bijkomen en beseffen wat er is gebeurd."

Volgens een 112-correspondent is de bestuurder van de auto, die ook gewond raakte, aangehouden vanwege rijden onder invloed.

LEES OOK: Zes gewonden bij ongeluk in De Mortel, bestuurder van auto aangehouden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!