Willy wil Phillip Cocu als trainer van PSV, René kiest voor Peter Bosz

16 februari 2022 om 20:00
nl
Willy van de Kerkhof ziet in Phillip Cocu een geschikte opvolger van Roger Schmidt. De Duitse trainer maakte vorige week bekend dat hij na dit seizoen stopt bij PSV. René van de Kerkhof zegt in de nieuwe Willy & René-podcast dat zijn voorkeur uitgaat naar Peter Bosz. De broers zien voor vertrekkend directeur Toon Gerbrands een belangrijke rol bij de KNVB.

“Cocu heeft goed gepresteerd in het verleden”, stelt Willy van de Kerkhof in de Willy & René-podcast. Tegelijk erkent de middenvelder van weleer dat het spel onder Cocu vaak niet fraai was: “Maar soms is dat nodig om te presteren.”

Juist daarom heeft René een voorkeur voor Peter Bosz die nu onder contract staat bij Lyon. “Tussen de regels door lees ik dat hij wel terug wil naar Nederland.” Voor René is Cocu een goed alternatief.

“Marcel Brands, de beste aankoop in jaren!”

De broers zijn eensgezind als het over de komst van Marcel Brands gaat. Deze week werd bekend dat hij in de zomer Toon Gerbrands opvolgt als algemeen directeur. “De beste aankoop in jaren!” De broers vinden ook dat Gerbrands behouden moet blijven voor het voetbal. “ De KNVB heeft hem nodig om orde op zaken te stellen.”

In deze podcast komen verder de situatie bij Ajax en de nieuwe functie van Ronald Koeman ter sprake.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.