Dollemansrit na mishandeling van vrouw, man (30) opgepakt

20 februari 2022 om 15:45 • Aangepast 21 februari 2022 om 15:32
nl
Een 30-jarige man uit Best heeft zaterdagavond een vrouw uit zijn auto geduwd. Daarna sloeg hij op de vlucht. Inmiddels is hij aangehouden en zit hij vast op verdenking van mishandeling en poging tot doodslag.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Surveillerende agenten werden zaterdagavond rond elf uur aangesproken door bezoekers van de Markt in Sint-Oedenrode. Een man zou een vrouw hebben mishandeld en uit zijn auto hebben gegooid. Daarna reed de bestuurder in zijn bestelbus weg en ramde hij een geparkeerde auto.

Agenten besloten een kijkje te gaan nemen. Ze troffen daar een geschrokken vrouw die haar versie van het verhaal vertelde aan de politie.

Op de vlucht
De bestelbus van de man kwam al snel in het vizier van de politie op de Ollandseweg. Hij kreeg een stopteken, maar negeerde dit. De man reed hard en heel gevaarlijk, onder meer tegen het verkeer in. Agenten konden net voorkomen dat ze door de man werden aangereden. Ook probeerde hij de politieauto van de weg te drukken.

Onder invloed
De verdachte reed zich uiteindelijk vast. Zo kon hij worden aangehouden. Hij verzette zich flink. De man bleek onder invloed van drugs. Die had hij ook op zak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.