NAC wint voor vol uitvak van Jong AZ in saai duel

21 februari 2022 om 22:04 • Aangepast 22 februari 2022 om 21:35
nl
NAC Breda heeft de uitwedstrijd tegen Jong AZ met 0-2 gewonnen. Danny Bakker leek voor de enige goal te tekenen, maar in de blessuretijd wist ook Odysseus Velanas het net te vinden. Hij tikte de bal mooi onder de keeper door.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De eerste goal viel uit een dood spelmoment. Een corner werd door Velanas verlengd en belandde voor de voeten van Bakker. Het was voor hem een koud kunstje om te scoren.

Daarna ontstond een periode van Alkmaarse druk, maar ook NAC had kansen in het relatief saaie duel. Doelman Reus hield Jong AZ met een paar goede reddingen in de wedstrijd.

Vervolgens nam NAC het weer over. Banzani kopte naast en de wedstrijd leek gedaan, tot Velanas de bal op maat kreeg van Seuntjens. Het volle uitvak kon gerust zijn: de drie punten gingen mee naar huis.

"Natuurlijk wil je ook goed spelen, maar in deze fase zijn de punten voor ons het belangrijkst", zei NAC-trainer Edwin de Graaf na afloop. "De omstandigheden, de wind, waren er ook niet naar om goed voetbal te spelen. Ik ben tevreden omdat we weer eens gewonnen hebben."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.