Liveblog

112-nieuws: vrouw aangereden door vrachtwagen • 38 boetes op N2

22 februari 2022 om 20:30 • Aangepast 2 maart 2022 om 14:46
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

20.20

Tientallen bestuurders beboet

Op de N2 bij Eindhoven zijn dinsdag 38 automobilisten op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis. Dat gebeurde nadat een vrachtwagen na een aanrijding in de middenberm was beland en deels de weg blokkeerde.

LEES OOK: Politie bekeurt tientallen automobilisten voor negeren rood kruis

14.24

Vrouw aangereden door vrachtwagen op de Emmasingel

Een oudere mevrouw is dinsdag aan het begin van de middag aangereden door een vrachtwagen. Ze raakte daarbij zwaargewond. Het ging mis op de kruising van de Emmasingel en Willemstraat in Eindhoven. De vrouw wilde met haar fiets oversteken maar werd door een vrachtwagen geschept, schrijft Studio040.

12.56

Man met mes opgepakt in Uden

De politie heeft afgelopen zondag een verwarde man, die een mes bij zich had, uit een viering in de Sint Petrus Kerk in Uden gehaald. Volgens een woordvoerder van de politie is er niets gebeurd, maar is de man wel meegenomen en overgedragen aan een zorginstelling. “Mensen hadden gezien dat hij een mes op zak had en belden 112”, vertelt pastoor John van de Laar.

11.31

Politie zoekt getuigen steekpartij Eindhoven

De politie is nog steeds op zoek de dader van een steekpartij aan de Boschdijk in Eindhoven vorig jaar oktober. Een 52-jarige Eindhovenaar raakte toen zwaargewond in een appartementencomplex. Hij woonde daar.

“Vermoedelijk was de dader op bezoek in het complex (of misschien is hij zelfs bewoner). Van deze dader ontbreekt echter helaas nog elk spoor. Wij willen weten wat er is gebeurd en zijn nog steeds op zoek naar getuigen”, aldus de politie. Wie meer weet over de steekpartij wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

10.23

Munitie gevonden in Eindhovens huis

De politie heeft maandag in het huis van een 32-jarige man in Eindhoven munitie in beslag genomen. Eerder op de dag zou de Eindhovenaar bij een verkeersruzie in de stad een andere automobilist hebben bedreigd met een pistool. Agenten moesten hun wapens trekken om de Eindhovenaar uit zijn wagen te halen. Zijn gezin, dat ook in de auto zat, was hier getuige van. Het is niet duidelijk waarover de verkeersruzie ging.

10.16

Drugsdumping in Woensdrecht

Op de kruising van de Hoogerwerf met de Martinushoeveweg in Woensdrecht zijn dinsdagochtend vijf gedumpte vaten ontdekt. Het betreft vermoedelijk drugsafval. Politie en brandweer zijn ter plaatse. Naast de vaten ligt ook een pallet. De omgeving is afgezet.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
09.30

Jane Vermelis uit Den Bosch nog steeds vermist

De 38-jarige Jane Vermelis uit Den Bosch is nog steeds vermist. Dat meldt de politie aan Omroep Brabant. “De familie is zelf met allerlei initiatieven bezig om naar Jane te zoeken, maar vanuit de politie richten we onze pijlen vooralsnog niet op één plek of gebied”, meldt een woordvoerder.

Ze is zondagochtend in haar pyjama vanuit haar huis in Den Bosch vertrokken en sindsdien niet meer gezien. Haar familie vermoedt dat ze in verwarde toestand is vertrokken. Het Search And Rescue team (SAR) zoekt met speurhonden naar Jane.

8.21

Vertraging op A27 richting Utrecht bijna voorbij

Het verkeer op de snelweg A27 komt weer op gang. Reizigers moesten vanuit Geertruidenberg in de richting van Utrecht rekening houden met een vertraging van ruim een uur. Inmiddels trekt de file weg en is de rijstrook weer open. De ellende werd veroorzaakt door een vrachtwagen met een lekke band. Tegen acht uur stond er een file van 11 kilometer.

Wachten op privacy instellingen...
6.40

Busje en auto botsen in De Mortel

Op de Dokter de Quayweg in De Mortel zijn dinsdagmorgen een busje en een personenauto op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zeven. Hulpdiensten zijn ingeschakeld om de inzittenden te helpen. De bestuurster van een personenwagen wilde vanuit een zijweg de De Quayweg oprijden en kwam toen in botsing met het busje. Ze is in een ambulance geholpen; de twee inzittenden van het busje kwamen met de schrik vrij. De politie onderzoekt het ongeval. Beide voertuigen raakten total loss.

6.00

Brandje bij Stolwerk snel geblust

Bij metaalbewerkingsbedrijf Stolwerk Metaal in Breda is maandagavond kort brand geweest. De brandweer rukte met vier wagens uit. Het vuur was rond tien uur uitgebroken tussen stapels ijzer. Met een kraan van het bedrijf zelf werden de stapels uit elkaar gehaald. Het sein brand meester werd om halfelf gegeven; de laatste brandweerwagen vertrok rond halftwaalf. Over de oorzaak en schade van de brand is niets bekend.

5.00

Afrit A17 afgezet voor onderzoek

De oprit van de snelweg A17 in Roosendaal was maandagavond laat korte tijd dicht vanwege een politie-onderzoek. Waarom agenten op de oprit een onderzoek hebben uitgevoerd, is onbekend. Het verkeer in de richting van Bergen op Zoom moest via een andere weg naar de snelweg.

De afrit die werd afgezet (foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties).
De afrit die werd afgezet (foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!