Video

Zo win jij de allerlaatste kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf

22 februari 2022 om 11:44 • Aangepast 25 februari 2022 om 09:28
nl
Komende vrijdag is het zover: dan trappen we carnaval 2022 af met 3 Uurkes Vurraf. Wil jij erbij zijn? Luister de komende dagen dan extra goed naar de radio. Daar maak je kans op de allerlaatste kaarten voor deze wel heel speciale editie.
Profielfoto van De Redactie
Geschreven door
De Redactie

Van helemaal geen carnaval naar tóch een polonaise in je allermooiste pekske, het net op tijd schrappen van zo'n beetje alle coronamaatregelen was voor echte carnvalsliefhebbers een verrassing van jewelste. En laten wij bij Omroep Brabant nou precies in die categorie vallen. Wat kijken we ernaar uit!

Eerder kon je al lezen dat Omroep Brabant door die versoepelingen kon 'opschalen' met onze trots en de officiële opening van carnaval: 3 Uurkes Vurraf. Geen digitale editie met alleen maar huiskamerpubliek, maar toch een klein beetje publiek in de tent. Een klein beetje, dus dit jaar is het nog meer dan anders een limited edition.

Zo doe je mee
Daar wil je natuurlijk bij zijn. Let op dan: op de radio worden dinsdag, woensdag en donderdag de hele dag letters weggegeven. Met die letters maak je een woord dat met carnaval te maken heeft. Dat woord app je vervolgens naar 06-573 282 03.

En vanaf dan is het heel hard duimen, oefenen op de canavalsklassiekers en je pekse uit de mottenballen trekken. Meteen meeluisteren en beginnen met puzzelen kan hier.

Vis jij nou achter het confettikanon? 3 Uurkes Vurraf is komende vrijdag ook live te volgen via tv, radio en online. Op het podium staan die middag tientallen artiesten die staan te popelen om weer eens een feestje te bouwen.

Vergeet vooral ook niet om het nieuwe openingsnummer van 3 Urkes Vurraf vast uit je hoofd te leren: Fijnfisjenie! van Lamme Frans.

Wachten op privacy instellingen...

Al het nieuws over carnaval kun je nu al en zeker ook tijdens het feestgedruis vinden op www.omroepbrabant.nl/carnaval.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!