Tilburger schopt en bespuugt agent bij arrestatie voor mishandeling

23 februari 2022 om 14:50 • Aangepast 24 februari 2022 om 13:59
nl
Een 24-jarige Tilburger heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een agent verwond. Hij verzette zich toen de agent hem wilde aanhouden voor het mishandelen van zijn ex-partner. Hierbij trapte hij de agent tegen zijn been, bespuugde hij hem en schold hij hem uit.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De politie werd in de nacht van dinsdag op woensdag gebeld door de ex-partner van de Tilburger, vanwege mishandeling. Toen de politie ter plaatse kwam, was de verdachte al weggefietst. Een agent besloot een rondje door de wijk te rijden om hem te zoeken. Rond half twee zag hij de verdachte fietsen op het Zanderijpad.

Stroomstootwapen
De agent vroeg hem om stil te staan, maar de man liep op de agent af. Hierop maakte de agent duidelijk dat hij zijn stroomstootwapen zou gebruiken als de man niet zou stoppen. Uiteindelijk luisterde de verdachte en kon de agent hem in de boeien slaan, maar hij bleef zich flink verzetten door te trappen en te spugen.

Eenmaal in de politiecel bleef de man zich agressief gedragen. Zo schopte hij meerdere keren tegen de deur. Hij zit nog vast voor verhoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.