Liveblog

112-nieuws: arrestatie drugslab Eindhoven • politie laat 260 boetes zitten

24 februari 2022 om 17:53 • Aangepast 25 februari 2022 om 10:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van ANPProfielfoto van Redactie
Geschreven door
ANP & Redactie

Liveblog

22.50

Dit liveblog is gesloten.

17.44

Politie laat 260 verkeersboetes zitten bij controle

Bij een snelheidscontrole in Roosendaal heeft de politie uit protest voor een betere CAO 260 verkeersovertredingen laten zitten voor wat het is. Tussen twee uur 's middags en half acht in de avond passeerden 1367 voertuigen de snelheidslasers op de Zundertseweg. 22 bestuurders krijgen een boete, maar het overgrote merendeel van de overtreders ziet binnenkort dus geen envelop van het Justitieel Incassobureau op de mat vallen.

Wachten op privacy instellingen...
15.05

N617 Schijndel gedeeltelijk dicht geweest na botsing

Op de Structuurweg (N617) bij Schijndel botsten meerdere auto's op elkaar waardoor de weg tussen het kruispunt met de Wijbosscheweg en de rotonde bij de Steeg tijdelijk afgesloten was. Er kwamen twee ambulances naar het ongeluk.

Twee auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd waarvan er een in de sloot lag. Een derde auto was licht beschadigd. De oorzaak van het ongeluk en of er mensen gewond zijn geraakt is onbekend. De weg is inmiddels weer open.

13.37

Bestuurster gewond na ongeluk Bergeijk

Op kruising van de Fressevenweg met de Hoekerbeemden in Bergeijk is een ongeluk gebeurd tussen twee auto's, die botsten tegen elkaar. De bestuurster van een van de auto's is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Doordat de ring van Bergeijk is afgesloten, is het volgens een 112-correspondent al wekenlang drukker op dit kruispunt.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
13.23

Drugslab gevonden in Eindhoven

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een drugslab gevonden op de Carel Willinkstraat in Eindhoven. Dat gebeurde na een brand in een garage. De brandweer was bezig met het blussen van de brand en rook direct een sterke, chemische geur. De hulpdiensten vonden vaten met verschillende chemicaliën, die vaak worden gebruikt bij het maken van synthetische drugs. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) doet samen met de recherche onderzoek.

De eigenaar van de garage heeft rook ingeademd en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
12.18

Illegale sigarettenhandel opgerold in Helmond

Bij een controle op twee adressen in Helmond-West zijn woensdag in totaal 341 sloffen illegale sigaretten in beslag genomen. De sigaretten werden verhandeld. Dat meldt de politie. De douane kwam de verkoop op het spoor na meerdere anonieme tips. De verkopers krijgen een naheffing en een boete.

11.08

Twee fietsers aangereden in Bladel

Wachten op privacy instellingen...
10.03

Vrouw aangereden door andere fietser

Op de Schoolstraat in Eersel is een vrouw aangereden door een andere fietser, die uit een zijpad kwam. Een traumahelikopter landde in een paardenwei in de buurt. Het slachtoffer is uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
0.46

Man heeft nog zestig dagen cel tegoed

Meerdere agenten waren dinsdag nodig om een 34-jarige man aan te houden in Waalwijk. Dat maakte de politie woensdag bekend. Een wijkagent had de man zien rijden en wist dat die nog gezocht werd. De man had namelijk nog zestig dagen cel tegoed. Toen de wijkagent hem wilde aanhouden in de Dr. Kuyperlaan verzette de man zich flink. Er ontstond een worsteling. Nadat andere agenten kwamen helpen, kon de man alsnog gearresteerd worden. Hij is vastgezet.

04.54

Steekpartij in Tilburg

Een man is woensdagnacht rond drie uur neergestoken op het Skaeve Huse-terrein aan de Rueckertbaan in Tilburg. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld en daarna naar een ziekenhuis gebracht. Skaeve Huse zijn eenvoudige, vrijstaande containerhuizen voor mensen die flinke overlast in hun omgeving veroorzaken. De identiteit van de verdachte is bekend bij de politie, maar hij is nog niet aangehouden.

01.28

Brand in huis in Eindhoven

In een huis aan de Carel Willinkstraat in Eindhoven woedde woensdagnacht brand. Volgens een 112-orrespondent zou bij het blussen van de brand een drugslab zijn ontdekt. Hij laat weten dat een adviseur gevaarlijke stoffen werd opgeroepen, evenals de Landelijke Faciliteit Ondersteuning bij Ontmantelen (LFO) . "De brand was lastig te blussen", laat hij weten.

Vanwege wat er allemaal bij het huis in Eindhoven werd gevonden, werd  een adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Vanwege wat er allemaal bij het huis in Eindhoven werd gevonden, werd een adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!