Niets te klagen over het carnavalsweer, ook komende week zien we de zon - Omroep Brabant

Niets te klagen over het carnavalsweer, ook komende week zien we de zon

26 februari om 07:34 • Aangepast 28 februari om 09:13
nl
Het was dit weekend prima weer om de polonaise te doen. En er is nog meer mooi nieuws: ook komende week, na carnaval, kunnen we genieten van de zon.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Zaterdagochtend vroeg had het KNMI nog code geel afgegeven vanwege dichte mistbanken in de provincie. Maar sinds die optrokken zijn, is het genieten voor de tijd van het jaar.

Zaterdagavond en -nacht wordt het wel koud. "Houd daar rekening mee", waarschuwde Alfred zaterdagochtend. "Hier kun je je op kleden! Of vérkleden. Het vriest zaterdagnacht op veel plaatsen. Zondagochtend is dit ook het geval. Maar zondagmiddag krijgen we weer heel veel zon! Er staat dan iets meer wind dan zaterdag, maar de temperatuur weet dan gewoon weer op te lopen naar een graad of 9. Wat het weer betreft, hebben we niks te klagen."

Maandag verwacht Alfred hetzelfde weerbeeld. "Misschien zien we dan een enkel wolkje in de middag, maar dat mag de pret niet drukken."

"Na dinsdag keert het zonnetje gewoon weer terug!"

Dinsdag komen geleidelijk wat meer wolken opzetten. "Dan kan er in de loop van de dag ook een beetje regen vallen. Maar na dinsdag keert het zonnetje gewoon weer terug."'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone