Steffi over boer Hans in Boer zoekt Vrouw: 'Rillingen over mijn lijf'

27 februari 2022 om 23:09 • Aangepast 28 februari 2022 om 10:46
nl
Steffi Verhagen uit Boekel heeft met ontroering gekeken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. "Er zitten veel kandidaten bij met een verhaal. De gunfactor is erg hoog. Als ik bijvoorbeeld de verhalen hoor van Hilda en Hans, krijg ik al tranen in mijn ogen."
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De Hans over wie Steffi het heeft, is Hans de Roover uit Strijbeek. Hij was een van de deelnemers met de meeste brieven. Hans had vooraf gezegd dat hij één Grietje zocht, maar hij kreeg brieven van 89 'Grietjes'. "Hans heeft op jonge leeftijd zijn vrouw verloren en voor zijn kinderen gezorgd. Hij kiest nu voor vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. Ik kreeg de rillingen over mijn lijf", vertelt Steffi.

Ze gunt Hans dan ook alle levensgeluk. "Ik hoop echt dat de juiste er voor hem tussen zit. Hij heeft goed voor zijn vier kinderen gezorgd en gemaakt dat ze een hecht gezin zijn gebleven. Nu zijn kinderen zijn uitgevlogen, gun ik hem een fantastische tijd met iemand."

"De verhalen raken me echt, het wordt een seizoen van op het puntje van je stoel zitten."

Paardenfokster Steffi denkt dat het een mooi seizoen kan worden. "Het zijn allemaal oprechte kandidaten die proberen het levensgeluk te vinden. Het wordt een seizoen van meeleven en op het puntje van je stoel zitten."

Voor Steffi en haar man Roel is de start van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw een herbeleving. Zij hebben elkaar in 2018 gevonden dankzij het programma en hebben een inmiddels een dochter, Sterre. "Het is bizar wat zo'n programma teweeg kan brengen."

De andere Brabantse kandidaat, Joost de Groot uit Langeweg, kreeg 33 brieven, net niet genoeg om het programma te halen. Alleen de vijf kandidaten die de meeste brieven kregen worden gevolgd in het komende seizoen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.