Winkeldief springt uit het raam nadat supermarktpersoneel politie belt

28 februari 2022 om 13:13 • Aangepast 1 maart 2022 om 13:02
nl
Een 37-jarige man uit Roemenië is zondag uit een raam gesprongen van een supermarkt in Roosendaal. Winkelmedewerkers betrapten de man toen hij diverse verpakkingen vlees wilde stelen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De winkelmedewerkers brachten hem naar een kantoor, waar de politie erbij werd gehaald. Maar in een onbewaakt ogenblik zag de man kans uit het raam op de eerste etage te springen. Hij ging er vervolgens rennend vandoor richting de Lyceumlaan.

Aanzienlijk geldbedrag
Even later zagen surveillerende agenten de man lopen. Daarop probeerde hij er weer vandoor te gaan, maar daarbij liep hij recht in de armen van andere agenten. De winkeldief had de verpakkingen vlees op dat moment nog in zijn zakken.

In het politiebureau bleek dat de man naast het vlees ook een aanzienlijk geldbedrag bij zich had. Hij kon geen goede verklaring geven hoe hij daaraan kwam. Agenten vermoeden dat de man betrokken is bij witwassen en hebben zowel het geld als het vlees in beslag genomen.

Vrijgelaten
De man is gehoord in het politiecellencomplex. Volgens de politie heeft hij geen woonplaats in Nederland. Vervolgens mocht hij van de officier van justitie weer vrijgelaten worden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!