Gakpo en Obispo weer terug in selectie van PSV - Omroep Brabant

Gakpo en Obispo weer terug in selectie van PSV

5 maart om 14:02
nl
Er keren steeds meer spelers terug bij PSV. De afgelopen weken moest trainer Roger Schmidt met regelmaat improviseren maar in aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles van zondag ziet hij twee spelers terugkeren.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door
Yannick Wezenbeek

“Armando Obispo keert definitief terug morgen. Cody Gakpo traint vandaag voor het eerst mee met de groep. Phillipp Mwene is nog wel afwezig morgen. Dat geldt ook voor Maxi Romero, André Ramalho, Ryan Thomas en Richard Ledezma. Ramalho zal naar verwachting na de interlandbreak eind maart terugkeren”, vertelde Schmidt zaterdag tijdens een persconferentie.

Bekerfinale
De Eindhovenaren plaatsten zich afgelopen week voor de bekerfinale en dat wordt niet makkelijk, weet Schmidt. “Ajax is de moeilijkste tegenstander die je kan krijgen. We hebben ze al een keer verslagen in de finale om de Johan Cruijffschaal in de Arena. Nu moeten we het laten zien in De Kuip.”

Wachten op privacy instellingen...

Heracles
PSV zag Ajax vorig weekend punten verliezen in de competitie en staat nu nog maar twee punten achter op de Amsterdammers. Zondag tegen Heracles zijn er geen excuses voor PSV. Er moet gewonnen worden. Maar volgens Schmidt moet élke wedstrijd gewonnen worden door de Eindhovenaren. “Na 1,5 jaar PSV weet ik wel dat alle wedstrijden gewonnen moeten worden. Heracles is zeer gedisciplineerd en fysiek gezien misschien wel één van de betere teams. Daar moeten we klaar voor zijn.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.