Deze snelkrakers maakten zak vol laptops, tablets en mobiele telefoons buit

7 maart 2022 om 18:15 • Aangepast 8 maart 2022 om 12:17
nl
Drie mannen hebben op dinsdagavond 14 september van het vorig jaar een snelkraak gepleegd bij elektronicazaak BCC aan de Kruisvoort in Breda. Ze maakten flink wat telefoons en laptops buit. De daders staan op beelden van de beveiligingscamera's. In de uitzending van Bureau Brabant zijn deze beelden te zien. Wie herkent deze drie daders?
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Om binnen te komen moesten de drie mannen eerst een deur openbreken en een hekwerk forceren. Op de beelden is te zien dat er rond elf uur eerst twee mannen de winkeldeur kwamen inspecteren. Kort daarna kwamen ze met z'n drieën terug. Met een breekijzer werd eerst de deur van de winkel geforceerd. Vervolgens werd het rolluik van de winkel omhoog geduwd.

Daarna gingen de inbrekers razendsnel te werk. In een grote zak werd een flinke hoeveelheid laptops, tablets en mobiele telefoons gedaan. De zak was zo zwaar dat de inbrekers die naar buiten moesten slepen.

Op de camerabeelden is ook de mogelijke auto van de inbrekers te zien. De politie vermoedt dat de gestolen spullen op internet te koop zijn aangeboden.

Foto: Bureau Brabant
Foto: Bureau Brabant
Foto: Bureau Brabant
Foto: Bureau Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.