Jong PSV in eigen huis onderuit tegen FC Emmen

7 maart 2022 om 22:20 • Aangepast 8 maart 2022 om 12:17
Jong PSV heeft de thuiswedstrijd tegen FC Emmen met 1-3 verloren. Halverwege waren de twee ploegen nog in evenwicht. Door de overwinning op Jong PSV staat FC Emmen stevig op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV neemt de elfde plek in.
Profielfoto van Corné Verschuren

Jong PSV kwam na een kwartier op voorsprong. Op aangeven van Mohamed Nassoh schoot Simon Colyn raak. Kort voor rust maakte FC Emmen gelijk via een eigen doelpunt van Fedde Leysen.

Vanaf de aftrap voor de tweede helft maakte Ole Romeny de tweede treffer voor de Emmenaren. Een voorzet van de Portugees Rui Mendes werd fraai afgerond door Romeny. Mendes zelf bepaalde in de 77e minuut de eindstand op 1-3.