Elke vrijdagmiddag is de radio van de luisteraar tijdens Bel & Bestel

10 maart 2022 om 09:01 • Aangepast 10 maart 2022 om 10:29
nl
Welk liedje wil je horen? Dat is de centrale vraag in het radioprogramma ‘Bel & Bestel’. Bel, app, fax, mail of stuur desnoods een postduif en vraag je liedje aan! Sinds kort is de vrijdagmiddag op Omroep Brabant radio een heus verzoekplatenprogramma rijker. Aan presentator Maarten Kortlever de schone taak om alles in goede banen te leiden.
Profielfoto van Mylêne Nieuwenstein
Geschreven door
Mylêne Nieuwenstein

“Ik kan de hele week uitkijken naar de vrijdagmiddag”, vertelt Maarten. “Het is echt een feestje om te doen. De luisteraars doen zo ontzettend enthousiast mee en vragen de beste, mooiste en leukste platen aan.”

Omroep Brabant heeft tientallen jaren geen verzoekplatenprogramma gehad. Doordat er zo af en toe toch de gelegenheid was om wat liedjes aan te vragen, ontstond het idee om er een heel programma van te maken.

Uitje op vrijdagmiddag
Maarten: “Het is ook maar één keer per week. Dan blijft het echt een uitje. Ik hoop dat iedereen enthousiast plaatjes opspaart tot de vrijdagmiddag. Als je dan een verzoekje hebt, kun je het beste ons een berichtje sturen via whatsapp.”

De beste manier om dat te doen is door het nummer 06-573282 03 op te slaan in je telefoon. Wie wil luisteren kan uiteraard de radio aanzetten. Online luisteren doe je via deze link. Het radioprogramma Bel & Bestel is iedere vrijdagmiddag te beluisteren tussen 13.00 en 16.00 uur.

Omroep Brabant is in de ether te vinden op West-Brabant : FM 91.0, Midden-Brabant : FM 91.9, Noordoost-Brabant : FM 95.8 en Zuidoost-Brabant : FM 87.6.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!