Veel drugs gevonden in Bergen op Zoom, vier mannen aangehouden

8 maart 2022 om 15:58 • Aangepast 15 maart 2022 om 11:40
nl
De politie heeft bij een controle een grote hoeveelheid drugs gevonden in een huis aan het Hof van Valkenburg in Bergen op Zoom. De vier mannen die in het pand waren, zijn opgepakt.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Medewerkers van de gemeente voerden in het huis een controle uit op spookbewoning. Volgens de politie leken de vier mannen onder invloed van verdovende middelen en probeerde een van hen meteen wit poeder door het toilet te spoelen. Dat was waarschijnlijk speed.

Tijdens de huiszoeking vonden de agenten verder onder meer hennep, xtc-pillen, hasj, een busje pepperspray, vermoedelijk gestolen paspoorten en duizenden euro's aan contant geld.

Alle spullen die in beslag konden worden genomen, zijn door de politie meegenomen. De vier verdachten zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om de bewoner van het huis, twee mannen van 27 en 28 jaar oud uit Malden en een 22-jarige man zonder woonadres.

Ze worden verdacht van handel in soft- en harddrugs, witwassen, wapenbezit en heling of diefstal van identiteitsdocumenten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!