Peter Gillis en Nicol gaan zeker niet uit elkaar: 'Helemaal niks van waar'

8 maart 2022 om 17:37 • Aangepast 9 maart 2022 om 09:53
nl
Roddel en achterklap. Dat is de wereld waartoe miljonair Peter Gillis en zijn vriendin Nicol behoren sinds ze bekende Nederlander zijn. Deze keer ging het gerucht dat Peter en Nicol uit elkaar zouden gaan. "Helemaal niks van waar."
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

"Hoe gaat zoiets? Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind", zegt Peter terwijl hij zijn auto langs de kant van de weg zet. De spotlights van het shownieuws zijn dezer dagen veelvuldig gericht op de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken en zijn vriendin Nicol.

"Die kus op de mond was de gewoonste zaak van de wereld."

"Ik ben met Nicol in Eindhoven op stap geweest, onder meer in een gaybar. Altijd gezellig, zeker met carnaval. Een bevriende homo kust Nicol vol op de mond. Daar wordt een foto van gemaakt en die wordt verspreid via social media. Toen ging al snel het verhaal rond dat Nicol vreemd zou gaan. Helemaal niks van waar. Die kus was de gewoonste zaak van de wereld."

In die periode was Nicol overdag alleen met de kinderen op vakantiepark Prinsenmeer, zonder Peter. "Dat kan kloppen, want het was vakantie en dan gaat Nicol naar Prinsenmeer. Overdag was ik er niet. Er moet toch iemand overdag werken." Dat pookte het roddelvuurtje nog eens lekker op.

Peter: "In een eerdere periode had Nicol een selfie met zanger Ferry de Lits geplaatst op Instagram of zoiets. Vervolgens zou ze een verhouding hebben met Ferry. Ook niets van waar. Ferry treedt regelmatig op onze parken op. We zien elkaar regelmatig."

"Als je je auto verkeerd parkeert, dan ben je al de sjaak."

Ook de geruchten dat het stel regelmatig feestjes bezoekt waar drank en drugs worden gebruikt, wijst Peter resoluut van de hand. "Alcohol ja, maar absoluut geen drugs. Wij houden niet van feesten. Als bekende Nederlander word je continu in de gaten gehouden. Als je je auto verkeerd parkeert, ben je al de sjaak."

Maar hoe staat het nu met hun relatie? "Goed, er is helemaal niets mis mee. Als de geruchten waar zouden zijn, dan had ik me wel zorgen gemaakt. Maar dat is gelukkig niet aan de orde. We zijn met carnaval lekker samen op pad geweest."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!