112-nieuws: automobilist ramt boom in Etten-Leur • container uitgebrand - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: automobilist ramt boom in Etten-Leur • container uitgebrand

13 maart om 22:56 • Aangepast 21 maart om 15:55
nl
In dit liveblog hebben we je deze zondag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.10

Auto ramt boom in Etten-Leur

Op de kruising van de Bredaseweg met de Oostpoort in Etten-Leur is vanavond een automobilist tegen een boom gereden. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel nagekeken, maar bleek ongedeerd. Wel moest hij met de politie mee. Een berger heeft de auto weggesleept.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
21.30

Container uitgebrand in Roosendaal

Op de Dokter Brabersstraat in Roosendaal is een container uitgebrand. Die stond geparkeerd tegen een winkelpand. De brandweer had de brand snel geblust. Uit voorzorg hebben ze de naastgelegen panden gecontroleerd.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
18.55

Verdachte overval Den Bosch opgepakt

De politie heeft een 28-jarige man uit Oss opgepakt die wordt verdacht van de overval op de Jumbo-supermarkt in de Rompertpassage in Den Bosch. Dat gebeurde zaterdagavond.

LEES OOK: Man uit Oss (28) opgepakt voor overval op Jumbo-supermarkt Den Bosch

17.00

Motorrijder zwaargewond bij valpartij in Uden

Op de Abdijlaan in Uden is vanmiddag een motorrijder zonder helm op ten val gekomen. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. Onder meer een traumahelikopter kwam ter plaatse om de man bij te staan. De trauma-arts ging met de ambulance mee om de motorrijder naar een ziekenhuis in Nijmegen te brengen.

Wachten op privacy instellingen...
16.00

Brand op balkon aan Clarissenhof in Tilburg

Op een balkon van een appartementencomplex aan de Clarissenhof in Tilburg is rond 14:50 uur brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur geblust en daarna de woning geventileerd. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
15.50

Coffeeshop Caza in Tilburg beschoten, politiek zoekt beschoten

Coffeeshop Caza aan de Gasthuisring in Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag beschoten. De politie heeft dit zondag bekendgemaakt. Bij de schietpartij raakte niemand gewond.

LEES OOK: Koffieshop Caza in Tilburg beschoten, politiek zoekt beschoten

Foto: Jack Brekelmans SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans SQ Vision
14.44

Mishandeling Bergen op Zoom

Een 65-jarige vrouw is zaterdagmiddag in het Anton van Duinkerken park geschopt en geslagen door twee andere mensen in het park. De vrouw moest naar het ziekenhuis.

De vrouw kreeg rond kwart voor een 's middags onenigheid met het tweetal. De politie is op zoek naar getuigen.

12.42

Ongeluk Sprang-Capelle

Een scooterrijder is zaterdagnacht gewond geraakt op de Niels van der Schansstraat in Sprang-Capelle. Hij botste rond kwart over vier op een geparkeerde auto. De 28 jarige man uit Sprang-Capelle is naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

11.57

Korte tijd geen treinen tussen Boxtel en Eindhoven

Tussen Boxtel en Eindhoven Centraal reden sinds het middaguur een halfuur lang geen treinen. Volgens de NS had dit te maken met de inzet van hulpdiensten. Sinds halfeen 's middags verloopt het treinverkeer weer volgens planning. Waarom de hulpdiensten werden ingezet, is niet bekendgemaakt.

11.53

Aanhouding na mishandeling Moergestel

In Moergestel is zaterdagavond iemand aangehouden na een mishandeling. De politie werd gewaarschuwd vanwege een ruzie waarbij meerdere mensen betrokken zouden zijn. "Wat er precies is gebeurd, onderzoeken we nog", laat een politiewoordvoerster weten. Er was volgens haar alcohol in het spel. Degene die werd mishandeld en de dader zouden elkaar kennen. Ze hebben allebei kleine verwondingen opgelopen.

06.57

Automobilist gewond bij crash op A27

Een automobilist is zondagochtend rond kwart over zes gewond geraakt op de A27 van Gorinchem richting Breda. Hij raakte bij knooppunt Hooipolder een zogenoemde RIMOB, een rimpelbuisobstakelbeveiliger. De automobilist is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De afrit van de A27 bij Raamsdonksveer en een rijstrook werden na het ongeluk een tijd lang afgesloten.

LEES OOK: Automobilist gewond na frontale botsing op vangrail bij afrit A27

Wachten op privacy instellingen...
02.52

Brand in container Roosendaal

Aan de Molenstraat in Roosendaal stond zaterdagnacht een container in lichterlaaie. De brand werd rond kwart over twee gemeld bij de brandweer. Toen die aankwam stond de container, die gevuld was met bouwafval, al volledig in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. "De brand was snel onder controle, maar de brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen", laat een 112-correspondent weten. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De brandweer bluste het vuur in de container in Roosendaal (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brandweer bluste het vuur in de container in Roosendaal (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brandweer had het vuur in de container in Roosendaal snel onder controle (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brandweer had het vuur in de container in Roosendaal snel onder controle (foto: Christian Traets/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone