Fietsster (57) overlijdt bij aanrijding in Bergen op Zoom

26 maart 2022 om 09:18 • Aangepast 28 maart 2022 om 11:34
nl
Een 57-jarige fietsster is vrijdag om het leven gekomen bij een aanrijding op de Fianestraat in Bergen op Zoom. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. De automobilist die de vrouw raakte, is een 77-jarige man uit Bergen op Zoom. De bestuurder van een DHL-bus, die hier getuige van was, wordt gezocht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het ging mis toen de 77-jarige man rond kwart voor twaalf 's middags wegreed van een parkeerterrein vlakbij een boerderijwinkel. Hij raakte daar door nog onbekende oorzaak twee fietsers, een vrouw en een man uit Steenbergen.

Blaastest
De man raakte lichtgewond, maar de vrouw viel hard en haar toestand was zorgelijk. Voor haar werd een traumahelikopter opgeroepen. Ze overleed uiteindelijk in de ambulance die haar naar het ziekenhuis zou brengen.

De 77-jarige automobilist moest na de aanrijding een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij niet gedronken had.

DHL-bezorger
De politie is op zoek naar de bestuurder van bezorgdienst van DHL die langsreed op het moment dat het ongeluk plaatsvond. "Mogelijk moest
hij uitwijken om zelf een aanrijding te voorkomen", laat een woordvoerder van de politie weten. "De bestuurder is nog wel gestopt, maar van hem zijn geen gegevens bekend. Hij reed verder in de richting van de Antwerpsestraatweg."

De politie komt graag met deze DHL-bezorger in contact. "Omdat hij mogelijk waardevolle informatie heeft die ons kan helpen achter de oorzaak van het betreffende ongeval te komen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!