Hardwell heeft veel geleerd van werkpauze en komt terug met nieuwe muziek

2 april 2022 om 11:29 • Aangepast 11 april 2022 om 11:36
nl
Dj Hardwell uit Breda beseft na zijn werkpauze van 3,5 jaar dat hij ten onder ging aan de hoge werkdruk. Volgens de vrienden van de 34-jarige Robbert van de Corput - zoals zijn echte naam luidt - is hij na zijn sabbatical 'stukken leuker'. Dat vertelt de dj in het AD. Ook geeft hij een tipje van de sluier over zijn terugkomst in de muziekwereld.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

Het leven van de Bredase dj zag er de afgelopen jaren heel anders uit. Zo maakte hij geen lange vliegreizen meer voor optredens over de hele wereld. Zijn laatste optreden gaf Hardwell op het Amsterdam Dance Event in oktober 2018.

"Ik was meer Hardwell dan Robbert. Ik schrok daar heel erg van", vertelt hij in het AD. De werkpauze heeft Robbert goed gedaan volgens zijn vrienden. Zo is hij nu 'stukken leuker' en toont hij meer interesse in zijn omgeving.

Nieuw album
Ondanks dat veel mensen verwachtten dat de dj in een gat zou vallen tijdens zijn pauze heeft hij zich prima vermaakt met een lege agenda. Toch gaat die agenda aankomend jaar weer gevuld worden, want hij komt met een nieuw album inclusief wereldtournee.

Zondag maakte hij al een onverwachte comeback met een optreden in een livestream tijdens het Ultra Music Festival in Miami. In december treedt de dj weer op in de Ziggo Dome in Amsterdam en ook andere grote steden staan op de planning.

LEES OOK: Hardwell maakt comeback en kondigt wereldtour aan

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.