Reinier Robbemond terug bij Willem II als vervanger van Denny Landzaat

3 april 2022 om 18:03 • Aangepast 11 april 2022 om 12:18
nl
Reinier Robbemond keert terug in Tilburg bij Willem II. De 50-jarige Robbemond vervangt de vertrokken assistent Denny Landzaat in de technische staf van hoofdtrainer Kevin Hofland. Landzaat gaat John van den Brom assisteren in Saudi-Arabië bij Al-Taawon.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Volgens een woordvoerder van Willem II heeft de clubleiding een mondeling akkoord bereikt met Robbemond, die twee weken geleden werd ontslagen als hoofdtrainer van De Graafschap. De oud-voetballer werkte tussen 2016 en 2018 al als assistent-trainer bij Willem II en was toen in de laatste maanden zelfs interim-hoofdtrainer na het vertrek van Erwin van de Looi. Robbemond werd daarna assistent van Mark van Bommel bij PSV.

De Tilburgse club, die tegen degradatie uit de Eredivisie strijdt, ontsloeg begin vorige maand trainer Fred Grim. Zijn assistent Landzaat zat als eindverantwoordelijke op de bank tegen Fortuna Sittard (1-0-verlies), waarna Hofland het overnam. Willem II werd enkele dagen geleden nogal verrast door het vertrek van Landzaat, die met Van den Brom een lucratief avontuur aangaat in Saudi-Arabië.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!