Wie is er al 52 jaar getrouwd met Karel? Trouwring gevonden in Tilburg

19 april 2022 om 17:52 • Aangepast 15 mei 2023 om 12:05
nl
Chefkok Robbin Ruzette wil graag de trouwring terugbezorgen aan de vrouw van Karel. In zijn restaurant het Ketelhuis in Tilburg werd drie dagen geleden een trouwring gevonden op het terras. 'Karel' staat er in gegraveerd, en een jaartal: 1969.
Profielfoto van Julia Kanters
Geschreven door
Julia Kanters

De vrouw van Karel heeft drie dagen geleden waarschijnlijk op het terras buiten gezeten toen ze de ring verloor. Daar is het sieraad namelijk gevonden, door een collega van Robbin. “Zelf ben ik ook getrouwd. Ik zou echt heel ongerust zijn als ik mijn trouwring zou verliezen”, zegt hij.

Zijn collega had de ring in de fooienpot gedaan, om het te bewaren voor het geval iemand hem zou komen zoeken. “Maar ik vond het te belangrijk om hem daar te laten liggen”, zegt Robbin. Dus hij begon zelf een zoektocht.

"In ons reserveringenboek staan alleen maar achternamen."

De chefkok checkte het reserveringenboek, maar vond geen informatie over wie er bij Karel zou horen. “Er staan daar natuurlijk alleen maar achternamen in, daar heb je niet zo veel aan.” Twee dagen geleden plaatste hij daarom een advertentie op gevondenvoorwerpen.nl, maar ook dat leverde nog geen resultaat op. “In de ring staat dat ze in 1969 getrouwd zijn, dus de vrouw zal vast al op leeftijd zijn. Echt veel op de social media zit je dan misschien niet.” Facebookberichtjes sturen leek hem om die reden niet een slim idee.

"Misschien leest ze het wel bij Omroep Brabant."

Toch hoopt Robbin de ring ooit terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaar. “Misschien leest ze het op deze manier wél.” Robbin hoopt dat de oudere vrouw haar trouwring snel weer om haar vinger heeft.

UPDATE: Kort na het publiceren van dit verhaal heeft de eigenaresse van de ring zich gemeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!