Man wordt getaserd en krijgt pistool op hoofd gericht tijdens ruzie - Omroep Brabant

Man wordt getaserd en krijgt pistool op hoofd gericht tijdens ruzie

23 april om 11:12 • Aangepast 2 mei om 16:46
nl
Een 22-jarige Bredanaar is vrijdagnacht gewond geraakt nadat een man hem verschillende malen taserde. Ook kreeg het slachtoffer een pistool op zich gericht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De Bredanaar was op bezoek geweest bij een vriend in een appartementencomplex aan de Zwaanhoefstraat in Roosendaal. Het ging mis toen hij daar rond een uur 's nachts wegging.

Deur forceren
De vriend van de man hoorde ineens dat er buiten ruzie was. Toen hij keek, zag hij zijn bezoeker op de grond liggen. Een man en een vrouw, die de vriend herkende als zijn onderburen, hadden ruzie met zijn vriend. Daarop werd de politie gebeld.

Toen de agenten aankwamen, bevonden de man (35) en vrouw (32) zich weer in hun huis. De agenten vroegen de verdachten om naar buiten te komen, maar dit weigerden ze. Daarop werd de deur van hun appartement geforceerd. De man en vrouw zijn allebei aangehouden. In hun huis werden de taser en het pistool gevonden.

Ziekenhuis
Het 22-jarige slachtoffer is opgenomen in een ziekenhuis. De aanleiding voor de ruzie is niet duidelijk, die wordt door de politie onderzocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone