't Brabants Buske deelt oranje tompoucen uit op Koningsdag

26 april 2022 om 08:30 • Aangepast 26 april 2022 om 11:55
nl
Een oranje tompouce van anderhalve meter? Samen de vlag uithangen met presentatrice Hannelore? Het kan dit team van 't Brabants Buske niet gek genoeg zijn! Wil jij dat 't Buske bij jou langskomt op Koningsdag? Stuur ze dan op pad!
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

't Brabants Buske is op zoek naar de leukste Koningsdagactiviteiten! Vorig jaar was het al een groot feest. 't Buske was onder andere uitgenodigd in Nederwetten, waar Hannelore samen met de buurtbewoners de vlag uit mocht hangen. Ook hadden ze een leuke ontmoeting met Gijs en Kees van 't IJshuys in Heusden. Zij hadden voor de gelegenheid een oranje tompouce van anderhalve meter lang gemaakt! Deze is weggeven aan een van de grootste oranjefans van Brabant.

't Brabants Buske dit jaar bij jou op Koningsdag?
Via social media ( Facebook en Instagram) doen ze een oproep waar je op kan reageren. Als ze langs kunnen komen nemen ze contact met je op.

Wachten op privacy instellingen...

Oranje tompoucen
Uiteraard komt het team niet met lege handen! Voor de mensen met de gouden tip(s) nemen ze speciaal oranje tompoucen mee. En Buske merchandise zoals sleutelhangers en stickers.

Uitzending
Deze Koningsdagspecial van 't Brabants Buske zie je woensdag 27 april vanaf 18.45 uur (daarna ieder uur herhaald) bij Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.